bereik je ideale klant en fotografeer opdrachten waar jíj energie van krijgt

"NOGMAALS HEEL ERG BEDANKT! IK VOND HET ECHT HEEL ERG TOF DAT JE ZO DE TIJD VOOR MIJ HEBT GENOMEN VANDAAG EN MIJ VAN ZOVEEL HANDVATTEN HEBT VOORZIEN!" - SASCHA

vertel jouw verhaal én hun verhaal. zoals niemand anders dat kan.

"IK BEN DIRECT AAN DE SLAG GEGAAN MET DE FOTO'S EN JE TIPS, EN BEN TROTS OP HET RESULTAAT (AL ZEG IK HET ZELF ;-) ) NOGMAALS DANKJEWEL VOOR AL JE ADVIEZEN EN GEZELLIGHEID!"  - Erica

volg je dromen en creëer het leven dat jíj wil.

"IK BEN ECHT HEEL ERG BLIJ MET ALLE TIPS DIE JE HEBT GEGEVEN. OOK HEB IK DE HEB DE PRESETS GEKOCHT DIE JE AANRAADDE EN WAUW WAT IS DAT MOOI!" - Sylvia

ENTER

"Community over Competition" - ik geloof écht dat we elkaar niet moeten zien als concurrent, maar dat we juist samen de kracht hebben om de branche mooier te maken. Het is een van de redenen waarom ik twee jaar geleden ben begonnen met mentorsessies. 

Toen ik 4 jaar geleden mijn bedrijf startte heb ik zóveel geleerd van andere fotografen, en ik vind het zó tof nu mijn kennis weer te mogen delen met allerlei getalenteerde fotografen. 

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, laat mij je helpen! 

Liefs,
RaisaMENTORING FOR YOU & YOUR BUSINESS

second photo: Iep Bergsma

01.

02.

03.

THE CONFETTI COLLECTIVE

Lange termijn coaching

een-op-een mentoring
2 uurs sessie

Focus op datgene dat belangrijk is voor jou. Of dat nu gaat om het fotograferen zelf, branding, het starten van je bedrijf of het naar een hoger niveau tillen: een mentorsessie geeft jou de perfecte mogelijkheid om mij alles te vragen dat je altijd al wilde - don’t hold back. Sessies vinden plaats in Santpoort-Noord of via Skype en zijn inclusief een follow-up Skype call. Investering: 275 euro ex BTW.

Ben je op zoek naar iemand die voor langere tijd met jou en je bedrijf aan de slag gaat? Ook dat is mogelijk! Op basis van jouw wensen en doelen stellen we een persoonlijk plan op. 

Investering: gebaseerd op basis van je wensen / lengte van het traject. Stuur me even een berichtje en ik stuur je de brochure toe! 

Fotografen & andere ondernemers helpen heeft mijn hart. Iets meer dan twee jaar geleden ontmoette ik Elsa en tijdens een lunch schreven we het businessplan al uit op een servetje: volg The Confetti Collective voor jouw wekelijkse dosis aan inspiratie en motivatie op het gebied van ondernemen. 

boek nu

meer info

bezoek TCC

Vraag me alles over:

ANALOOG FOTOGRAFEREN, BRUIDSFOTOGRAFIE, PORTRETFOTOGRAFIE, BRANDING, ONLINE MARKETING, INSTAGRAM, PUBLICATIES, HET VINDEN VAN JE IDEALE KLANT, EEN WEBSITE MAKEN MET SHOW IT, SEO, BEWERKEN IN LIGHTROOM & NETWERKEN

verzonden

thank you

Ik antwoord je zo snel mogelijk. Zie ik je tot die tijd op Instagram? (Link onderaan de pagina)