ENTER

Door middel van fotografie kan ik de wereld laten zien door mijn ogen. Die wereld is vol met mooie plekken, gevuld met de meest liefhebbende mensen en details vertellen er verhalen. Mijn inspiratie vind ik in de natuur, tijdens het reizen en de grootste bron van inspiratie zijn al die mooie liefdesverhalen die ik dagelijks mag horen en lezen.

Ik geloof écht in de liefde. Ik blijf het zo bijzonder en mooi vinden dat twee mensen ervoor kiezen om hun leven samen door te brengen, om altijd bij elkaar te blijven en zowel mooie als moeilijke tijden te delen. Bruiloften vind ik geweldig, en het is dan ook een eer om al deze prachtige dagen van bruidsparen te mogen fotograferen. 

Dromen jullie van een intieme bruiloft vól van liefde, op een prachtige of bijzondere locatie met een hoop mooie details? Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die een verhaal verteld aan de hand van lichte, romantische foto’s die tijdloos zijn? De kans is groot dat we een match zijn! Ik ben benieuwd naar jullie plannen en hoor graag van jullie.Ik neem slechts een beperkt aantal bruiloften per jaar aan, om een persoonlijke aanpak te kunnen handhaven. Trouwen jullie in 2018? Stuur vrijblijvend een mailtje en ontvang de digitale informatiegids! 


Hebben jullie vragen? Zijn jullie benieuwd of jullie datum nog vrij is? Stuur me dan vooral even een berichtje. Ik stuur jullie met alle liefde een mailtje met meer informatie, en spreek graag af voor een Skype of Koffie-date. Ik ben benieuwd naar jullie plannen en denk graag mee!
Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij 1950 euro incl. een mini album. Ik stuur jullie graag mijn digitale folder met meer informatie. Bruiloften fotografeer ik gedeeltelijk analoog.

Portret- en verlovingsshoots worden 100% analoog gefotografeerd. Binnen 3 weken ontvangen jullie minimaal 50 foto's in een online galerij.  € 350,-  

Editorial werk vind ik geweldig. Voor bijvoorbeeld reisfotografie of het fotograferen van een lookbook kun je me het beste even een berichtje sturen!

artist statement

boeken

prijzen

stuur me een bericht

faq

trouwalbums

analoge fotografie

ENTER


Bruidsparen boeken me over het algemeen enkele maanden tot zo'n anderhalf jaar voor hun bruiloft. Zijn jullie dus verloofd (Yay - gefeliciteerd!!) en enthousiast over mijn werk? Stuur me een berichtje, en dan spreek ik graag een keertje met jullie af om te kijken of we een match zijn!

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij jullie voorbereidingen en kan jullie eventueel ook een aantal toffe leveranciers van bijvoorbeeld bloemen, taarten of videografie aanbevelen!


Binnen 1 week na de bruiloft stuur ik jullie alvast een preview; +/- 20 foto's van jullie dag, hopende dat dit het wachten iets makkelijker maakt :-). De rest van alle zorgvuldig bewerkte foto's ontvangen jullie binnen 6 weken.


Mijn plan is om zoveel van de wereld te zien als ik kan. Dat ik mag reizen voor mijn werk is een droom die uitkomt. Om jullie vraag te beantwoorden: zo ver als nodig is! Ik ben benieuwd naar jullie plannen voor een Destination Wedding of Elopement!

HOE VER VAN TEVOREN MOETEN WE JE BOEKEN?

WANNEER LEVER JE DE FOTO'S AAN?

HOE VER REIS JE VOOR BRUILOFTEN?

stuur me een bericht

prijzen & meer info

trouwalbums

analoge fotografie

ENTER

Bekijk je weleens het trouwalbum van je ouders of grootouders? Ik wel! Elke ‘anniversary’ van mijn ouders duik ik hun trouwalbum in. Ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn ouders eruit zagen voordat ik er was, en hoe hun trouwdag eruit zag. Als je het mij vraagt is een mooi album de kroon op mijn werk. 


Het is de reden dat ik al ‘mijn’ bruidsparen een mini album cadeau doe. Maar het allermooist zijn natuurlijk de luxe albums, die van generatie op generatie door kunnen worden gegeven en jullie hopelijk nog heel lang van zullen genieten. Jullie kiezen de kaft, de inscriptie (eventueel in zilver of goud!) én ontwerpen samen met mij het album.

trouwalbums

stuur me een bericht

faq

prijzen & meer info

analoge fotografie

Ik fotografeer zowel analoog als digitaal, waarbij analoog absoluut mijn voorkeur heeft. Enkele jaren geleden, toen ik begon met het analoog vastleggen van mijn reizen werd ik verliefd. Verliefd op de kleuren, de scherpte en het hele proces van analoog fotograferen - het is iets magisch. Bijna alle beelden die je op mijn site ziet zijn analoog, simpelweg omdat dit het medium is waarmee ik mijn mooiste werk maak.

Tijdens een kennismaking vertel ik je graag alles over analoge fotografie, over de voordelen ervan, de verschillen met digitale fotografie en hoe dat proces er nou precies uit ziet. 

analoge fotografie

stuur me een bericht

faq

prijzen & meer info

trouwalbums

"De foto's gaan we voor eeuwig en altijd koesteren."

Waaauuuww!! Wat hebben we genoten van de prach-ti-ge foto's! Een lach en een traan, alle emoties kwamen voorbij! Zo mooi! stuk voor stuk echte pareltjes! Om dan nog maar te zwijgen over de fotografe herself! Jij was zo'n aangenaam gezelschap! 

Bedankt om van onze trouwdag een waar erfstuk te maken!! Dit we voor eeuwig en altijd koesteren!

Wij gaan de foto's nog eens bekijken, herbeleven en genieten...

from ellen & bart

NEXT REVIEW

"WIJ HADDEN ONS GEEN BETERE BRUIDSFOTOGRAAF KUNNEN WENSEN."

"Professioneel, creatief en zo getalenteerd! Alles waarop we gehoopt hadden. De shoot van ons tweeën was ook heel erg relaxed, en daardoor een van de hoogtepunten van de dag. Het voelde alsof we er een extra vriendin bij hadden, in plaats van ‘slechts’ een fotograaf. "

"Elke keer dat we het album bekijken, beleven we de dag weer opnieuw. Dankjewel Raisa!"

from marja & robert:

next REVIEW

"Prachtig mooi! Echt het pinterest-stijltje zeg maar"

Bedankt lieve raisa!"

"Als hopeloos romantisch en prachtig mooi je ding is, dan moet je zeker eens kijken op de website van Raisa!" "Het was zo ongelofelijk fijn dat je erbij was op onze trouwdag, we kunnen dit niet vaak genoeg zeggen: je bent een topper!"

PS: Yael & Hugo zijn geweldige videografen die werken onder de naam "the Dreamers". Bekijk zeker even

from yaël & hugo:

NEXT REVIEW

hun prachtige video's.

"DANKJEWEL RAISA, JE HEBT ME VASTGELEGD PRECIES ZOALS IK BEN."

"Dankjewel Raisa, dat je mij vast hebt weten te leggen op plekken waar ik graag kom, op een manier zoals ik ben en je de mooiste beelden hebt gemaakt zonder dat ik het überhaupt doorhad. Jezelf kunnen zijn voor een camera is niet makkelijk, maar jou is het gelukt. Heel erg bedankt daarvoor!"

- Rachel van dehuismuts.com (Lifestyle blogger)

from rachel 

NEXT REVIEW

always take the scenic route.

NEXT philosophy

my clients

they believe

LIFE IS FOR DEEP KISSES, STRANGE ADVENTURES, MIDNIGHT SWIMS & RAMBLING CONVERSATIONS.

NEXT philosophy

and they

TAKE THE TIME TO DO WHAT MAKES THEIR SOULS HAPPY.

NEXT philosophy