ENTER

Trouwen in het buitenland

Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Scandinavië, samen op avontuur in Marokko... Er zijn zoveel prachtige landen om ons heen om te trouwen. En waarom ook niet? Het is júllie dag, en die vier je precies zoals je zelf wilt! 

Mijn hart gaat sneller kloppen van intieme bruiloften in het buitenland. Zó dankbaar ben ik dat ik iedere keer weer onderdeel mag zijn van het grote avontuur dat trouwen in het buitenland heet. Het blijft toch een heel bijzonder iets. Plannen jullie een bruiloft in het buitenland? Ik ben héél erg benieuwd naar jullie plannen!

let's go on an adventure

Of naar jullie toe natuurlijk! Als bruidsfotograaf maak je een hoop intieme momenten mee. Denk bijvoorbeeld aan de ceremonie, het diner en alle mooie speeches tijdens zo'n dag, maar ook aan de shoot met jullie tweeën - hoe fijn is het als jullie fotograaf dan Nederlands én Engels spreekt: jullie goed aan kan sturen wanneer nodig én precies begrijpt waar het over gaat tijdens bijvoorbeeld de ceremonie. 

Reizen jullie met z'n tweetjes of slechts met getuigen af naar jullie favoriete land om elkaar daar het ja-woord te geven? Ook dan help ik jullie graag! Vraag in de mail naar mijn speciale elopement - pakketten! 

Reizen heeft mijn hart en het is dan ook een droom die uitkomt om bruiloften in het buitenland te mogen fotograferen. Naast de uren fotografie reken ik dan ook alleen nog kosten voor de vlucht, accomodatie en eventuele huurauto. Alles wordt in overleg met jullie geboekt. 

Ik reis graag met jullie mee

ELOPEMENT FOTOGRAFIE

INVESTERING

stuur me een bericht

click to see previous destinations

click to see Morocco