post filed in:

Uncategorized

Een terugblik op 2015

Wauw, ik weet eigenlijk niet eens zo goed waar te beginnen, 2015 was een bijzonder jaar vol mooie momenten en verassingen. Om dan maar eens te starten met de cijfers;
Ik mocht dé dag vastleggen van maar liefst 35 bruidsparen
♡ Er stonden daarnaast nog meer dan 40 andere fotoshoots op de agenda
♡ 2 Styled Shoots fotografeerde ik, samen hele toffe leveranciers binnen de trouwbranche

Daarnaast was 2015 het jaar waarin:
♡ Ik startte met mentorsessies, en ik een aantal fotografen heb mogen begeleiden bij het starten of ontwikkelen van hun fotografie activiteiten.
♡ Ik een hele hoop lieve collega’s heb ontmoet.
♡ Waarin ik mijn eerste Destination Wedding in Toscane fotografeerde.
♡ Meer en meer van mijn foto’s analoog werden gemaakt
♡ Ik reisde naar Denemarken, Zweden, Italië en Duitsland
♡ Mijn werk gepubliceerd werd op mooie blogs als o.a. BLoved, The Pretty Blog, The Perfect Wedding, The Knot, The Wedding Blog én in het magazine “Bruid & Bruidegom”
♡ Én een huis kocht samen met mijn lieve vriend.

Het einde van het jaar is natuurlijk altijd een mooie kans om stil te staan bij wat er eigenlijk allemaal is gebeurd, en hoever je bent gekomen – en ik ben zo dankbaar voor het feit dat ik élke dag bezig mag zijn met fotografie en voor alle kansen die ik krijg. Ik wil iedereen bedanken die daar ook maar een beetje aan heeft mee geholpen; al mijn bruidsparen, klanten, opdrachtgevers, vrienden, familie, collega’s – jullie zijn geweldig!!

Omdat het echt onmogelijk was om uit al de mooie bruiloften en shoots slechts een aantal favorieten te kiezen, hieronder een kleine ‘greep’ uit mijn werk van 2015! Ik kijk uit naar 2016, het jaar waarin ik hopelijk weer heel veel mooie mensen mag ontmoeten & fotograferen – waarin ik Anne als mijn stagiaire mag verwelkomen – mijn nieuwe site online komt – en er ongetwijfeld nog een hoop andere verassingen voorbij zullen komen. Ik wens jullie allemaal natuurlijk een hele mooie jaarwisseling, en bovenal een prachtig 2016 toe, waarin dromen uitkomen!

Loveshoot terugblik op 2015Italie-fotografie terugblik op 2015bruisfotografie terugblik op 2015Johanna-&-Evan-Toscaanse-bruiloft-jurkLoveshoot terugblik op 2015Lifestyle Portet terugblik op 2015Bruidsfotografie terugblik op 2015Bruidsfotografie terugblik op 2015Bruidsfotografie terugblik op 2015Bruidsfotografie terugblik op 2015Bruidsfotografie terugblik op 2015Loveshoot terugblik op 2015Tropical Bruidsfotografie terugblik op 2015Bruidsfotografie terugblik op 2015Bruidsfotografie terugblik op 2015Fine art terugblik op 2015

 

Fine art overzicht loveshoot wedding terugblik op 2015Fine art overzicht Loveshoot Wedding terugblik op 2015Finer art Overzicht Bruiloft Portret terugblik op 2015

 

 

 

Tot slot; hoewel ik zelf het liefst achter de camera sta, kom ik er soms toch niet onderuit en beland ik er voor 😉 (Bedankt Yaira van Studio Phylicia & Rosapaola Lucibelli voor de foto’s!)

Backstage terugblik op 2015

 

 

  1. Wianda Bongen says:

    Wat super leuk Raisa, ziet er fantastisch uit! Top jaar voor jou!!

  2. Gea Dijkstra says:

    Mooi gescheven Raisa!

  3. Anna Hoogland says:

    Prachtige foto s 2016 voor jouw ook zo n topjaar

  4. Sue says:

    Super tof Raiza! 2016 wordt nóg mooier! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter