ENTER

"WIJ GELOVEN DAT EEN VAN DE STERKSTE EIGENSCHAPPEN DIE JE ALS FOTOGRAAF KUNT HEBBEN EEN UNIEKE, EIGEN STIJL IS. EEN FOTOGRAFIE STIJL ÉN BEDRIJF DAT IN HET VERLENGDE LIGT VAN WIE JIJ ZELF BENT."

- en dat is precies waarom we 'Find your Voice' creëerden. 

ENTER

over 'find your voice'

Editie 2: 19&20 Maart 2019

Jezelf verzekeren van een plekje? Scroll door en reserveer!

We bevinden ons in een verzadigde markt. Er komen steeds meer bruidsfotografen bij en goed kunnen fotograferen is allang niet meer genoeg om succesvol te zijn. 

Wij geloven dat een van de sterkste eigenschappen die je als fotograaf kunt hebben een unieke, eigen stijl is. Een fotografie stijl én bedrijf dat in het verlengde ligt van wie jij zelf bent.

Natuurlijk gaan we in deze workshop een hele hoop van onze eigen ervaring, kennis en workflow met jullie delen. Maar wel altijd met de intentie jullie te helpen een eigen manier te ontwikkelen. Om nog verder te groeien binnen jouw stijl, jouw ideale klant aan te spreken en jouw dromen waar te kunnen maken. Vandaar dat we ook een kleine groep aanhouden en er dus beperkt plek is!  ARE YOU READY FOR IT?

sprekers

Fine art photographer. Storyteller. Creative at heart. Hopeless Romantic & Traveler.

Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Scandinavië, samen op avontuur in Marokko... Intieme, avontuurlijke bruiloften in het buitenland en in Nederland hebben mijn hart. Ik prijs mezelf dan ook heel erg gelukkig sinds een aantal jaar precies datgene te mogen doen waar ik zo van hou: verhalen vertellen met mijn camera. De liefde vastleggen. Onderdeel zijn van zoveel bijzondere momenten...

Kennis delen is daarnaast absoluut een passie. Door mentorsessies en workshops hoop ik andere fotografen te helpen en hen te begeleiden naar een succesvol fotografiebedrijf, wat dat dan ook precies voor hen betekent. Deze workshop vormt weer een mooi nieuw hoogtepunt in de weg die ik daarmee ben ingeslagen. Ik kan niet wachten om jou te helpen nog verder te groeien binnen jouw stijl en het fotografiebedrijf op te bouwen waar jij van droomt.

raisa zwart

website Raisa

Met mijn hoofd in de wolken en mijn voeten in het zand. Herinneringen geven om te koesteren. Altijd op zoek naar authenticiteit. Mijn werk past bij avonturiers met een grenzeloze liefde voor het leven en voor elkaar. Dat ik als fotograaf zoveel moois mag vastleggen is een droom die uitkomt.

Ik vind het geweldig om ambitieuze ondernemers te helpen hun bedrijf naar een hoger plan te tillen. Soms heb je net dat ene duwtje in je rug nodig om een nieuwe weg in te kunnen slaan. Of het nou gaat om branding, doelen stellen, een eerlijk portfolio advies of juist je workflow aanscherpen zodat je efficiënter kunt werken. Ik help je graag verder om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

Adventurous wedding photographer. Ambitious. Energetic. Full of passion. 

wianda bongen

website wianda

WHAT TO EXPECT

programma dag 1

PROGRAMMA dag 2

Dag 1 staat in het teken van theorie. Natuurlijk nemen we even de tijd voor een voorstelrondje, regelen we koffie, drankjes, snacks en mag je ons alles vragen. Alles om jou zelfvertrouwen en kennis mee te geven als bruidsfotograaf: om te fotograferen en te ondernemen op jouw manier. 

Deze dag nemen we jou mee in onze eigen verhalen, en vertalen we dat naar lessen die jij kunt gaan doorvoeren in jouw bedrijf om jouw stijl, jouw voice te vinden. We gaan in op branding, marketing, de ideale klant, workflow van A tot Z. Natuurlijk mag je ons alles vragen tijdens de uitgebreide Q&A én is er ruimte om elkaar te leren kennen onder het genot van lekkere koffietjes, thee, snacks en natuurlijk omgeven bij prachtig licht in Studio 13 Amsterdam!

Hands-on, veel praktijk én een mastermind sessie.

Tijd om aan de slag te gaan! Deze dag staat in het teken van praktijk. Je kijkt bij ons mee met twee shoots, en ziet hoe wij stellen aansturen ,licht gebruiken, omgaan met compositie en emoties opzoeken bij de stellen. Zo zie je twee compleet verschillende manieren van fotograferen en kun je nadenken over hoe jij het voortaan aan wilt pakken. Na de lunch gaan we aan de slag met mastermind opdrachten, om de theorie en inzichten van deze dagen écht eigen te maken. Wij helpen jullie, maar jullie helpen ook elkaar om na te denken over wat jou uniek maakt als fotograaf, en hoe je dit kunt inzetten om jouw bedrijf te vormen.

Natuurlijk nemen we de tijd om nog even samen te borrelen, en kun je (optioneel) met de groep blijven eten in Amsterdam.


LOCATIE: studio 13 adam

Studio 13  -   Amsterdam   -   inspirerend & licht   -     ny loft stijl

Fotocredits links en rechts: Studio 13

lieve woorden

Met een 9 doe ik
jullie tekort!

Ik ben niet van zomaar een 10 geven! Maar met een 9 doe ik jullie tekort. Heb echt ontzettend genoten. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en niet alleen in mijn werk, maar net zo op persoonlijk vlak. Had het voor geen goud willen missen!

Mariska Staal

samen zijn jullie echt een geweldig team!

Ga zo door! Samen zijn jullie echt een geweldig team! Jullie persoonlijke verhalen en passie raakte mij diep. Maar als ik heel eerlijk ben heeft de gehele workshop impact op mij gehad: Mijn vriend zei zelfs toen ik thuis kwam dat hij direct verandering kon zien.

Peggy Irene van Vliet

Het vlammetje is
aan gegaan

Het vlammetje is aan gegaan. ik weet nu wat me te doen staat. Mega erg bedankt voor deze fijne ervaring

Josan van den Broek - Stories by Josan

Ik heb nu de juiste handvaten

Ik heb echt genoten en zo veel energie gekregen van jullie. Door jullie enthousiasme en kennis heb ik nu al een aantal stappen ondernomen om uiteindelijk mijn persoonlijke doel te realiseren. Ik wil jullie hier echt heel erg bedanken, ik heb nu de juiste handvaten om mijn ideale klant gelukkig te maken met een prachtig product waar ikzelf 100 procent achter sta. 

Carol Eijck Photography

Ik weet waar ik naartoe wil werken

Het was echt een eye-opener en ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ondanks dat ik een traantje heb gelaten heb ik het gevoel dat ik er zekerder uit ben gekomen, ik weet waar ik naartoe wil werken en kan niet wachten om daar mee te beginnen. JULLIE ZIJN FANTASTISCH - ENORM BEDANKT! Ik kijk uit naar wat er nog komen gaat.. 

Romy vd Boogaart Photography

gemiddeld gaven de deelnemers
van de vorige editie
ons een 9,4

join us!

WAT IS DE INVESTERING?
De workshop kost 585 ex BTW.

WAT KRIJG JE? 

- Tweedaagse 'Find your Voice' workshop
- 2 x lunch, koffie, thee, andere drankjes en snacks.
- Intieme setting & kleine groep t.b.v optimaal resultaat
- Uitgebreide mastermind sessie
- Workshop magazine, om alles later terug te kunnen lezen.

VOORWAARDEN

- Na inschrijving ontvang je een factuur voor 50% van de investering. Deze dient binnen 7 dagen betaald te worden ivm reservering van de locatie
- Het overige gedeelte dient 4 weken voor aanvang van de workshop betaald te zijn. (aanvang = 19 Maart)
- Ticket is non-refundable. Als je verhinderd bent mag je natuurlijk wel je ticket doorverkopen.

We willen de groep graag klein houden, zodat we kunnen zorgen voor een fijne, vertrouwde sfeer met veel persoonlijke aandacht. Daarom zijn er maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar. 

stuur

of: e-mail naar - hello@raisazwart.com

Yes, hier wil ik bij zijn!

verzonden

We antwoorden je zo snel mogelijk!