raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

E-BOOK – maak een converterende sales pagina 

Komen er wel bezoekers op je site maar blijven aankopen / aanvragen uit?

Dan kan het zo maar eens zijn dat je aanbod pagina, of sales page, niet effectief genoeg is. Jouw website heeft de kracht om ideale klanten aan te trekken, en niet ideale klanten af te stoten. Maar... dan moet je wel online wel duidelijk communiceren en vertrouwen kunnen wekken. Een van de belangrijkste pagina’s daarvoor is de aanbod pagina waarin jij vertelt over jouw product of dienst. Ook wel: je ‘sales page’ genoemd.

vertel me meer

raisa zwart | education

Jouw dienst of product is waardevol. Dat weet jij, dat weet ik, nu jouw ideale klant nog.

Sales pages, of aanbod pagina’s, zijn niet voorbehouden aan coaches en andere online ondernemers. Iedere (creatieve) ondernemer heeft ze, of ze er nu bewust van zijn of niet. Het zijn de productpagina’s van een webshop, de ‘informatie / investering’ pagina’s van een fotograaf of illustrator, of misschien wel de homepage’s van een VA of interieurstylist. Ergens op jouw website vertel je als het goed is over wat je doet. En dat, dat kan je maar beter goed doet.

Het maakt namelijk het verschil tussen een nieuwe klant, of wéér iemand die je website verlaat zonder tot actie over te gaan. Het is tijd om jouw website, én met name de aanbod / sales pagina, de aandacht te geven die het verdient. En je website in te gaan zetten als de ultieme tool om nieuwe klanten aan te trekken.

let's get real

Misschien loop je wel tegen de volgende dingen aan

Je bent goed in wat je doet, maar hebt werkelijkwaar geen idee wat je op een pagina over jouw aanbod zou moeten schrijven. Je loopt vast.

Bij het maken van een sales page 

Ready for a change? 

Je hebt wel een pagina over je aanbod 

En: je wilt meer leren over sales pages en de bijbehorende marketing technieken zodat je duidelijker kunt communiceren over je aanbod en daarmee uiteindelijk meer / beter jouw ideale klanten kunt helpen. 

Of: tot het lezen van deze pagina dacht je dat het voor jou niet nodig was om bewust na te denken over jouw aanbod pagina of sales page. 

dit heb je nodig

Iemand die de juiste vragen stelt

Jij wéét namelijk waarom je dit product of deze dienst creëerde, voor wie het is en waarom het de investering waard is. Zelf zit je er alleen te dicht op. De juiste vragen helpen je om tot jouw verhaal rondom dit aanbod te komen.

Een liefdevolle schop onder je kont

Want dit zijn van die klusjes die nogal overwhelming kunnen zijn. Am I right? Aan de slag gaan met dit e-book zorgt voor een stukje accountabiliteit en extra motivatie.

Praktische, concrete tips & tricks

In dit e-book blijf ik zeker niet vaag. Aan de hand van opdrachten en duidelijke tips & tricks werken we samen naar een concreet eindresultaat: een sterke, conversterende sales page over jouw aanbod. 

Lancering: april of mei

30+ pagina’s aan motiverende opdrachten en tips & tricks

Uitgebreid stappenplan

Onbeperkt toegang tot het e-book en toekomstige updates

En natuurlijk de mogelijkheid om online vragen te stellen over het e-book

Laat hier je mailadres achter en krijg als eerste bericht bij livegang.

Let's do this!