Hou je net als ik ontzettend van blijven groeien en leren? Met deze tools help ik jou stappen te nemen binnen je bedrijf. De leermiddelen zijn geschikt voor allerlei soorten ondernemers. 

Online leermiddelen
voor ondernemers

Ondernemen vanuit authenticiteit

Online masterclass

COMING SOON. In deze masterclass help ik jou om te gaan ondernemen & communiceren vanuit wie jij bent en vanuit jouw eigen verhaal. 

Lees meer

lijst met 300 social media ideeën

Digitale download

Loop je regelmatig vast wanneer je weer eens iets 'moet' posten op social media? Deze lijst met ideeën gaat je helpen! 

Lees meer

Naast dat ik jou als ondernemer heel graag help, heb ik vanuit mijn ervaring als fotograaf ook enkele digitale leermiddelen beschikbaar voor die specifieke doelgroep.

Online leermiddelen
voor Fotografen

tijdloos en consistent bewerken in lightroom

Online masterclass

Wil jij tijdloze beelden creëeren die mensen uit duizenden herkennen? In deze masterclass deel ik mijn workflow van selectie tot aflevering én leer ik jou hoe jij een eigen stijl uitdraagt door het bewerken van je foto's.

Lees meer

belangrijke mindset shifts voor beeldmakers

E-book + podcast

In dit e-book / podcast bespreek ik alle belangrijke mindset-shifts die ik de afgelopen jaren maakte en vertel ik je HOE ik ze maakte. Zodat jij sneller kunt gaan groeien.

Lees meer

Lieve Raisa! De masterclass was fantastisch. Wat heb ik veel van je mogen leren. Ik had zoveel vragen en merkte dat ik helemaal vastliep in mijn eigen perfectionisme. Ik heb veel praktische dingen geleerd maar ook echt geleerd om alles wat meer los te laten. Ik hoef niet te streven naar perfectie want juist dan worden het perfect. Heel erg bedankt. Het is zo'n waardevolle masterclass die ik echt iedereen zou aanraden! Ga zeker zo door. Je bent echt een topper!!

- Hadassah Fotografeert

KIND words

Foto: Happy Photographer

Bedankt voor deze live sessie, Raisa. Super interessant en leerzaam, wederom! Dank dank!
-Monique Banning


Hele fijne en leerzame masterclass. Veel mogen leren, dankzij jouw openheid en kennis. Je bent hier echt een geduldig en open persoon voor.
-Rosa Goedee


Mooi je openhartigheid en enthousiasme! Heel leerzaam, tijd vloog voorbij. Normaal moeite met me aandacht erbij te houden, maar was ontzettend leuk de masterclass op deze interactieve manier te volgen
-Renske Totte

KIND words

De masterclass was super leerzaam! Ik had het idee alsof ik tegen over Raisa zat in mijn woonkamer in plaatst van achter mijn bureau. Ik heb heel veel geleerd en nieuwe inspiratie opgedaan. Ik heb zin om er mee aan de slag te gaan! Je kan tussendoor vragen stellen en alle vragen werden beantwoord. Ik heb geen verbeter punten dus een 10 is op zijn plek 

 -Shauni Hartland


KIND words

Hey Raisa, Super bedankt voor deze cursus! Ik vind hem echt heel waardevol en ben hier echt iets mee! Ik heb al enkele cursussen gevolgd, maar deze van jou springt er met kop en schouder bovenuit (zo zeggen wij dit in Belgie :)!

- Jelke Dewaet

Wat ziet het er professioneel en prachtig uit. Ik vind het hele leuke vragen en starters die je ons meegeeft! 

- Emmely Schipper

Wauw Raisa! Wat fantastisch dit! Er zit voor mij een enorme drempel op het schrijven van social media teksten, vooral omdat ik niet weet waar ik over moet schrijven. Maar dit helpt me echt enorm! Dank je wel!!

Martine van der Linde 

KIND words