ONDERNEMEN VANUIT AUTHENTICITEIT

Lees dan meer

raisa zwart | education

Ben je er klaar voor om op te gaan vallen binnen jouw markt?

Ondernemen vanuit authenticiteit is de sleutel...

Het is de sleutel voor creatievelingen zoals jij, die meer willen doen van waar ze ontzettend gelukkig van worden. Die elke dag uit bed willen springen omdat ze niet kunnen wáchten om aan de slag te gaan met datgene dat er vandaag op de planning staat. Voor diegenen die geen financiële zorgen meer willen hebben impact willen maken in hun markt.

Ik geloof dat zelfvertrouwen & zelfkennis onmisbaar zijn voor ondernemers. Ik weet dat wanneer jij écht weet waar je voor staat en in jezelf gelooft, dat het voor anderen ook makkelijk is om dat te doen. Ik weet ook hoeveel verschil het kan maken als je iemand hebt die in je gelooft, en die je rake vragen en de juiste woorden meegeeft om processen van groei te versnellen. En dat laatste, dat is de rol die ik op mij wil nemen voor jou. 

(Authentiek) ondernemerschap heeft al mijn dromen uit doen komen. (zelfs degene waarvan ik eerder niet wist dat ik ze had). En als dat voor mij zo is, dan kan dat ook zeker zo zijn voor jou. In deze online training wil ik jou handvatten meegeven om jezelf nog beter te leren kennen, om woorden te geven aan jouw verhaal en zo onweerstaanbaar te worden voor jouw ideale klant.

introducing...

De online training van 4 weken waarin we dieper in gaan op wie jij bent als ondernemer, wat jouw verhaal precies is en hoe je dat op een effectieve manier communiceert naar de juiste klanten.

ondernemen vanuit authenticiteit

Vrienden zeggen weleens over mij dat ze niemand kennen die zo erg zichzelf is én ook zo oké is met wie ze zelf is. Dit wil ik ook voor jou. Sterker nog: ik denk dat het de basis kan zijn van jouw zakelijke succes. 

Honderden ondernemers mocht ik de afgelopen jaren al helpen met het vinden van hun verhaal. Hun zelfvertrouwen. Hun manier van marketen vanuit wie zij zelf zijn. En met 10 jaar ervaring als ondernemer kan ik jou helpen om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak buiten je comfort zone te stappen. That is where the magic happens. 


"I attract success by being my authentic self

SAY IT WITH ME

"Wauw! Elke opdracht is écht een Eye opener! 

- MELISSA, JIPPEY 

Are you ready for it?

Wellicht herken je je wel in het volgende:

Geniet ontzettend van wat je doet, maar vind het nog lastig om onder woorden te brengen welk verschil jij maakt, voor wie en waarom.


Online marketing vind je wellicht wel interessant, maar... het blijft toch ook een beetje abracadabra voor je.

Je wilt graag zo veel mogelijk tijd doen waar je gelukkig van wordt én voldoende tijd over houden voor familie, vrienden, en andere dingen die je belangrijk vindt.

Je bent een creatieve, ambitieuze ondernemer en:

Je hebt het gevoel dat de teksten op je website sterker zouden kunnen, maar je blijft een beetje hangen in oppervlakkige niet-unieke teksten.

Je bent klaar voor de volgende stap binnen je bedrijf en hebt het idee dat ondernemen vanuit authenticiteit daar goed bij zou kunnen helpen.

NA DEZE TRAINING:

Kun jij duidelijk en effectief onder woorden brengen waarom je doet wat je doet. Hoe je dat doet, en voor wie. Én, kun je dit zelfverzekerd aan anderen vertellen. Zowel online als offline.  

Durf je jouw visie uit te dragen, durf je jezelf te zijn als ondernemer én voel jezelf nog meer een expert / leider binnen jouw markt. 

Weet je nog beter wie jij bent als ondernemer, en weet je hoe dat jou kan helpen om jouw zakelijke doelen te behalen. 

Ken je zowel jouw verhaal, als dat van je klant door en door. En doordat je weet waar die twee elkaar raken, kun je communiceren op een manier die écht de juiste mensen raakt. 

Heb je de strategische handvatten in handen om dit alles in te zetten om te bouwen een een ontzettend sterk en aantrekkelijk merk. Zodat klanten precies weten wie jij bent, waarvoor ze bij jou moeten zijn en jij nog meer kunt doen van waar je zo ontzettend gelukkig van wordt.

"Met behulp van Raisa’s training heb ik zulke stappen vooruit gezet in mijn bedrijf. Stappen die hebben gezorgd voor een nieuwe fundering van mijn bedrijf.

In plaats van focus op andere ondernemers en wat zij doen, ligt de focus nu op mijzelf en de dingen waar ik voor sta en die ik wil doen. 
Ook maakte ik een enorme shift in mijn mindset. Een shift die zorgde voor rust en vertrouwen. Dit is ontzettend waardevol, nu en later!"

next review

"Alle stukjes lijken in elkaar te vallen door de cursus ondernemen vanuit authenticiteit. zelfs 2020 voelde als een vruchtbare periode door hier mee bezig te zijn"

next review

"Overal hoor je dat je jezelf moet zijn als ondernemer, je ideale klant moet aanspreken en ga zo maar door. Ik dacht dat ik dat redelijk had, maar Raisa heeft het talent om je net dat stapje verder te laten denken, waardoor je juist die omslag maakt van 'ongeveer' naar iets sterks.

Daarvoor neemt ze je mee in heel heldere stappen, door middel van opdrachten, video's en zelfs een Netflix break(!).

Daarnaast laat je je heel erg ervaren dat alles wat je doet goed is, je mag zijn zoals jij bent en juist daarmee, met jouw unieke eigenschappen, kan je jouw ideale klant het beste helpen.

Kortom, een aanrader!"

next review

"Er is een mindset-shift gaande in mijn hoofd en dit is echt door jouw training gebeurd. Ik ben alvast gaan spelen met de teksten op mijn homepage, en hoewel ik weet dat er nog meer komt voelt dit nu als zoveel meer 'mij'. Ik word er blij van!

next review

1. Let's get this thing started!

2. Het waarom van een duidelijk verhaal

7. Je verhaal + dat van jouw ideale klant

8. Geef woorden aan jouw waarom

3. Authenticiteit boven originaliteit

4. Deep dive in persoonlijke ontwikkeling

5. Aan de slag met kernwaarden

6. Welk verschil maak jij en voor wie?

9. Het one page business plan 

10. Jouw verhaal pitchen

11. Jouw verhaal consistent communiceren op je website & social media kanalen

13. Leer jouw successen herkennen + vieren

Module 1: Intro

Module 2: onderzoek

Module 3: ontwikkeling

Module 4: implementatie

12. Dé volgende stap voor jou.

Hoofdstukken

"Ondernemen vanuit Authenticiteit was écht werken. Letterlijk ploeteren door mijn bedrijf en mijn mindset. Door de rake vragen en de down-to-earth-aanpak kwam ik tot inzichten die ik niet alleen had kunnen bereiken.

De training gaf me focus en helderheid over de basis van mijn bedrijf"

- Anna, diagonaal studio

Start met ondernemen
vanuit authenticiteit

UITGEBREIDE ONLINE VIDEO TRAINING 

WERKBOEK, Q&A'S, ONLINE SUPPORT

Lifetime access 

Dit alles t.w.v. 495 euro, nu voor 395 ex BTW

Betaal in termijnen

Selecteer de optie die voor jou werkt:

BETAAL IN 1 KEER

*Bij elke deelname aan een masterclass plant ik een boom (ter vergroening van de aarde) via mijn partner Trees for All. 

Zeker! Je kunt het bedrag in 1 keer betalen, of in 3 of 6 termijnen. Klik op de aanmeld button om jouw keuze te maken.

Kan ik in termijnen betalen?

Je kunt direct beginnen wanneer je investeert. Vanaf dan heb je lifetime access en kun je de training op je eigen tempo volgen. Dat is belangrijk, want een ieder zal weer andere stappen gaan maken. We gaan voor kwaliteit, en voor resultaat. En dat betekent dat jij de tijd moet kunnen nemen. Ik blijf je bij staan met accountability en feedback, waardoor je gedreven blijft de training echt door te lopen en af te ronden.

Wanneer begint de training?

Zolang deze training actief verkocht wordt (en dat is hopelijk nog heel lang) wil ik regelmatig Q&A's geven. Vanaf half April zijn er weer regelmatig live Q&A's - tot die tijd ben ik persoonlijk beschikbaar voor vragen die je via de online omgeving kan stellen. Je mag zelfs opdrachten uit de training inleveren voor feedback.

Wanneer zijn de live Q&A's en hoe vaak?

De training is gemaakt voor ambitieuze creatieve ondernemers die duidelijker en aantrekkelijker willen communiceren, die dat op een authentieke manier willen doen en daardoor meer klanten willen aantrekken en meer impact kunnen maken binnen hun markt. 

Is de training geschikt voor mij?

Veel gestelde vragen

verzenden

Heb je vragen? Vul het formulier in en ik beantwoord ze voor je met liefde.

@raisazwart

Vragen? Stel ze gerust.