raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

lees meer

Coaching & online leermiddelen voor
creatieve ondernemers.

Ik ben Raisa. En ik help jou creëren & ondernemen vanuit zelfvertrouwen, strategie en vrijheid.

Ben je klaar voor de volgende stap?
Dan ben je hier op de juiste plek

Ik geloof dat we samen méér kunnen bereiken. Dat we elkaar als creatieve ondernemers kunnen ondersteunen en zo een gezondere markt voor iedereen creëren. Een markt vól ondernemers die weten wat ze doen. Die volledig achter hun dienst of product staan, zichzelf durven neer te zetten als experts én de juiste prijzen rekenen. Een markt vol ondernemers die impact maken.

Because life is too short to play small with your talents.

Wil jij ondernemen vanuit zelfvertrouwen, strategie en vrijheid? In mijn inmiddels 10 jaar ondernemerschap heb ik kennis en ervaring opgedaan die ik enorm graag doorgeef aan jou. Klik door voor mijn online leermiddelen en meer informatie over coaching.

What I do...

Coaching
Masterclasses
Downloads

mijn aanbod

Ondernemer. Business coach. Fotograaf. Introvert. Avonturier. Yogi. Dól op eten en reizen.

Hi, ik ben Raisa: business coach voor creatieve ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap binnen hun bedrijf.

Die vanuit authenticiteit willen communiceren. Die meer wilen doen van hetgeen waar ze zo gelukkig van worden. Die impact willen maken én willen bouwen aan een bedrijf dat hun voorziet in een steady inkomen en het leven waar ze zo van dromen. 

Via online masterclasses & coaching wil ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen tien jaar doorgeven, en jou steeds meer vrijheid laten ervaren binnen je bedrijf en leven. 

meer over mij

lees deze blog

Starten met Print on demand

De perfecte manier om passief inkomen te verdienen als beeldmaker. Passief inkomen. Het is een term die je vast weleens voorbij hebt zien komen als ondernemer.

lees deze blog

5 gewoontes die jouw expert status vergroten binnen jouw markt

Een expert is iemand die weet wat zij of hij doet. Iemand die kennis van zaken heeft. Iemand waar je je vertrouwd bij voelt. Iemand waarvan je zeker weet dat diegene jou kan....

Start your journey

The Raisa Zwart Podcast

In mijn podcast deel ik kennis, ervaringen, motivatie en inspiratie rondom zowel strategie als mindset . Ik neem je mee in mijn eigen groeiprocessen en deel over zowel successen als leermomenten. 

luister →

Masterclass: starten met Print on Demand

Mijn bekendste masterclass is die over Print on Demand. Al meer dan 500 creatievelingen volgden ‘m, en implementeerden mijn strategie om passief inkomen te verdienen met hun foto’s, illustraties, grafisch vormgeving, tekeningen of andere vormen van digitale kunst. 

lees meer →

gratis challenge

Vergroot jouw expert status als ondernemer in 5 stappen

"Dat deze challenge gratis is, is gewoon echt niet te bedenken. Ik heb er zó veel energie door gekregen. De vragen motiveren me enorm en ik ben nu al veel positiever. Dankjewel! Zo onbeschrijfelijk veel!” - Marie Hendrix

download

Simone Neeling

masterclass Print on demand

"Go for it! Verdienen met POD is mogelijk als je er maar op de juiste manier tijd in steekt."

Emmely Schipper

Social media ideeën

Wat ziet het er professioneel en prachtig uit. Ik vind het hele leuke vragen en starters die je ons meegeeft! 

Ilse

algemeen

Wilde ook nog even zeggen dat ik je zo inspirerend vindt, als mens, je fotografie.. echt prachtig. Volg je graag!

Mariska Staal

mentorsessie

Ik kan je niet genoeg bedanken Raisa! Had echt even hulp nodig alles goed op poten te krijgen en dat is gelukt. Ik denk dat ik het vanaf nu wel even alleen kan. Bedankt voor het fijne traject! Mocht ik weer tegen teveel dingen aan lopen kom ik weer mentor sessies bij je volgen!

Daphne

podcast

Een heerlijke podcast om naar te luisteren. Veel inspiratie en leuk om Raisa op deze manier te leren kennen. Fijne stem om naar te luisteren.