raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

de raisa zwart podcast

Ik geloof dat we samen méér kunnen bereiken.

Dat we elkaar als creatieve ondernemers kunnen ondersteunen en zo een gezondere markt voor iedereen creëren. Een markt vól ondernemers die weten wat ze doen. Die volledig achter hun dienst of product staan, zichzelf durven neer te zetten als experts én de juiste prijzen rekenen. Een markt vól ondernemers die impact maken. Deze podcast is onderdeel van mijn missie om daar aan bij te dragen.

Luister op iTunes

Luister op Spotify

Bekijk op Youtube

Welkom bij de Raisa Zwart Podcast 

De go-to podcast voor creatieve ondernemers die willen ondernemen vanuit meer zelfvertrouwen, strategie en vrijheid. 

In deze podcast deel ik kennis, ervaringen, motivatie en inspiratie rondom zowel strategie als mindset . Ik neem je mee in mijn eigen groeiprocessen en deel over zowel successen als leermomenten. Dit alles omdat ik geloof dat we elkaar kunnen helpen. 

#11 Vijf regels voor een onweerstaanbaar aanbod.

Hoe creëer / lanceer of communiceer je nu een onweerstaanbaar aanbod voor jouw ideale klant? In deze aflevering deel ik mijn vijf regels voor een onweerstaanbaar aanbod met je.

luister op itunes

#3 In 4 stappen naar een minimalistische marketing strategie

Marketing. De een wordt er heel blij van, de ander vindt het maar een moeilijk ‘ding’. En allemaal ervaren we denk ik wel eens overwhelm rondom marketing en alles dat erbij komt kijken, niet in de laatste plaats doordat iedere ondernemerscoach iets anders lijkt te roepen als het aan komt op dat éne ding dat echt werkt.

Het is tijd om terug te gaan naar de basis. Tijd om echt te gaan kijken naar wat jouw doelgroep nodig heeft, te minimaliseren qua strategie én meer resultaat te gaan door met meer focus te werken aan datgene dat goed werkt. In deze podcast neem ik je mee in mijn 4 simpele stappen voor het vinden van jouw marketing strategie.

LUISTER OP ITunES

#2 Hoe het allemaal begon; mijn ondernemersverhaal

Van onzekere rechtenstudent naar succesvol ondernemer. Succesvol... mag je dat over jezelf zeggen? Gaat er door mijn hoofd. En hoewel ik deep-down vind van wel, én ik ook weet dat 'succes' een enorm subjectief begrip is, blijft het toch ietwat gek. En toch schrijf ik het op als deze omschrijving van mijn tweede podcast aflevering.

Ondernemerschap heeft namelijk al mijn dromen (zelfs degene waarvan ik eerder niet wist dat ik ze had), waargemaakt. In deze aflevering van de Raisa Zwart Podcast vertel ik je mijn ondernemersverhaal. Omdat ik hoop dat je daardoor des te beter snapt waarom ik anderen zo enorm graag help met het ondernemen vanuit zelfvertrouwen, strategie & vrijheid.

LUISTER OP ITunES

FEATURED EPISODES

Een heerlijke podcast om naar te luisteren. Veel inspiratie en leuk om Raisa op deze manier te leren kennen. Fijne stem om naar te luisteren.

- Daphne

Een hele fijne en inspirerende podcast - Alleen je stem is al fijn en de boodschap is heel leerzaam voor creatieve ondernemers.

- Vanessa

Ik heb je podcast geluisterd. Zo zo tof! En je hebt echt een goede luister stem! Kan niet wachten op de derde aflevering

- Elise

Dit is wat anderen zeggen

Ondernemer. Business coach. Fotograaf. Introvert. Avonturier. Yogi. Dól op eten en reizen.

Hi, ik ben Raisa: business coach voor creatieve ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap binnen hun bedrijf.

Die vanuit authenticiteit willen communiceren. Die meer wilen doen van hetgeen waar ze zo gelukkig van worden. Die impact willen maken én willen bouwen aan een bedrijf dat hun voorziet in een steady inkomen en het leven waar ze zo van dromen. 

Via online masterclasses & coaching wil ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen tien jaar doorgeven, en jou steeds meer vrijheid laten ervaren binnen je bedrijf en leven. 

meer over mij

lees deze blog

Starten met Print on demand

De perfecte manier om passief inkomen te verdienen als beeldmaker. Passief inkomen. Het is een term die je vast weleens voorbij hebt zien komen als ondernemer.

lees deze blog

5 gewoontes die jouw expert status vergroten binnen jouw markt

Een expert is iemand die weet wat zij of hij doet. Iemand die kennis van zaken heeft. Iemand waar je je vertrouwd bij voelt. Iemand waarvan je zeker weet dat diegene jou kan....

Vergroot jouw expert status als ondernemer

gratis challenge

in 5 stappen