raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

de raisa zwart podcast

Ik geloof dat we samen méér kunnen bereiken.

Dat we elkaar als creatieve ondernemers kunnen ondersteunen en zo een gezondere markt voor iedereen creëren. Een markt vól ondernemers die weten wat ze doen. Die volledig achter hun dienst of product staan, zichzelf durven neer te zetten als experts én de juiste prijzen rekenen. Een markt vól ondernemers die impact maken. Deze podcast is onderdeel van mijn missie om daar aan bij te dragen.

Luister op iTunes

Luister op Spotify

Bekijk op Youtube

Welkom bij de Raisa Zwart Podcast 

De go-to podcast voor creatieve ondernemers die willen ondernemen vanuit meer zelfvertrouwen, strategie en vrijheid. 

In deze podcast deel ik kennis, ervaringen, motivatie en inspiratie rondom zowel strategie als mindset . Ik neem je mee in mijn eigen groeiprocessen en deel over zowel successen als leermomenten. Dit alles omdat ik geloof dat we elkaar kunnen helpen. 

#11 Vijf regels voor een onweerstaanbaar aanbod.

Hoe creëer / lanceer of communiceer je nu een onweerstaanbaar aanbod voor jouw ideale klant? In deze aflevering deel ik mijn vijf regels voor een onweerstaanbaar aanbod met je.

luister op itunes

#3 In 4 stappen naar een minimalistische marketing strategie

Marketing. De een wordt er heel blij van, de ander vindt het maar een moeilijk ‘ding’. En allemaal ervaren we denk ik wel eens overwhelm rondom marketing en alles dat erbij komt kijken, niet in de laatste plaats doordat iedere ondernemerscoach iets anders lijkt te roepen als het aan komt op dat éne ding dat echt werkt.

Het is tijd om terug te gaan naar de basis. Tijd om echt te gaan kijken naar wat jouw doelgroep nodig heeft, te minimaliseren qua strategie én meer resultaat te gaan door met meer focus te werken aan datgene dat goed werkt. In deze podcast neem ik je mee in mijn 4 simpele stappen voor het vinden van jouw marketing strategie.

LUISTER OP ITunES

#2 Hoe het allemaal begon; mijn ondernemersverhaal

Van onzekere rechtenstudent naar succesvol ondernemer. Succesvol... mag je dat over jezelf zeggen? Gaat er door mijn hoofd. En hoewel ik deep-down vind van wel, én ik ook weet dat 'succes' een enorm subjectief begrip is, blijft het toch ietwat gek. En toch schrijf ik het op als deze omschrijving van mijn tweede podcast aflevering.

Ondernemerschap heeft namelijk al mijn dromen (zelfs degene waarvan ik eerder niet wist dat ik ze had), waargemaakt. In deze aflevering van de Raisa Zwart Podcast vertel ik je mijn ondernemersverhaal. Omdat ik hoop dat je daardoor des te beter snapt waarom ik anderen zo enorm graag help met het ondernemen vanuit zelfvertrouwen, strategie & vrijheid.

LUISTER OP ITunES

FEATURED EPISODES

Een heerlijke podcast om naar te luisteren. Veel inspiratie en leuk om Raisa op deze manier te leren kennen. Fijne stem om naar te luisteren.

- Daphne

Een hele fijne en inspirerende podcast - Alleen je stem is al fijn en de boodschap is heel leerzaam voor creatieve ondernemers.

- Vanessa

Ik heb je podcast geluisterd. Zo zo tof! En je hebt echt een goede luister stem! Kan niet wachten op de derde aflevering

- Elise

Dit is wat anderen zeggen

Fotograaf. Ondernemer. Mentor. Introvert. Avonturier. surfer. 

Ik ben Raisa: mentor voor creatieve ondernemers die willen ondernemen & leven op hun eigen voorwaarden.

Mijn ondernemersreis begon toen ik mijn rechtenstudie vaarwel zei en me volledig stortte op mijn passie voor fotografie. Het veranderde alles. Ik groeide uit tot succesvol ondernemer in de trouwbranche, startte & verkocht een grote ondernemerscommunity, werd locatie-onafhankelijk en verloor mijn hart aan Costa Rica dat inmiddels officieel mijn 2e thuis is. 

Via online trainingen & coaching geef ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen
dertien jaar door om jou steeds meer vrijheid laten ervaren binnen je bedrijf en leven. 

Lees mijn verhaal

luister de 

Raisa Zwart Podcast

Fan van podcasts? Ik ook! Elke twee weken maak ik een nieuwe aflevering van de Raisa Zwart Podcast. Ik deel er mijn verhalen, ervaringen, kennis en stappenplannen.

Of lees verder op mijn

Blog

Hier deel ik kennis, ervaringen en inspiratie rondom ondernemerschap, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, remote werken en reizen. Enjoy! 

RAISA ZWART PODCAST
BLOG

Vergroot jouw expert status als ondernemer

gratis challenge

in 5 stappen