raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Don' t take my word for it. Take theirs.

Welkom op
de wall of love

In mijn 12 jaar als ondernemer, en 7 jaar als mentor heb ik al 2000+ ondernemers mogen coachen via online programma's, workshops en 1-op-1 sessies. Zij creëerden meer zakelijke én persoonlijke vrijheid voor zichzelf met mijn hulp. Dit is wat ze met je willen delen over hun ervaringen: 

“Ik begin alvast met een cliché, maar Raisa inhuren als business coach was de beste investering die ik gedaan heb in 2020.

Hoewel het een jaar vol angst en ongeloof was door corona, was het dit allesbehalve voor mijn business. En dit komt écht omdat ik Raisa ingeschakeld heb. Het is super waardevol om iemand te hebben die alles vanop een afstand ziet en daardoor dingen ziet waar jij helemaal niet aan denkt. Je huurt dus niet enkel een business coach in, maar ook: je stok achter de deur, je eerlijke criticus, je persoonlijke chearleader,… Als je de investering doet en er ook effectief het nodige werk in steekt kan je enorme sprongen maken. Spots & Speckles had nooit op het niveau gestaan waar het nu staat zonder Raisa en haar expertise.”

- Jolien van Spots & Speckles

"Door het inzetten van haar kennis kon in veel sneller mijn gewenste resultaten behalen! 

Tijdens het ontwikkelen van online programma's heb ik de hulp van Raisa ingeschakeld. Raisa is een expert op dit gebied. Tijdens een mentor sessie heeft ze me al zo veel quick wins bijgebracht, die direct toepasbaar waren, waardoor ik heel snel meer uit mijn bedrijf en deze nieuwe manier van ondernemen kon halen. 

Veel ondernemers zijn autodidact, waaronder ikzelf. Ik leer mijzelf graag alles aan zodat ik het op mijn eigen manier kan doen. Maar die manier is niet altijd de snelste, slimste of meest effectieve. Dankjewel Raisa!"

- Claimy van the souk department

"Overal hoor je dat je jezelf moet zijn als ondernemer, je ideale klant moet aanspreken en ga zo maar door. Ik dacht dat ik dat redelijk had, maar Raisa heeft het talent om je net dat stapje verder te laten denken, waardoor je juist die omslag maakt van 'ongeveer' naar iets sterks.

Daarnaast laat je je heel erg ervaren dat alles wat je doet goed is, je mag zijn zoals jij bent en juist daarmee, met jouw unieke eigenschappen, kan je jouw ideale klant het beste helpen."

- Lisa Ronde Fotografie

"Ik heb het gevoel dat ik met doelen stellen op deze manier veel sterker in mijn onderneming ga staan en écht ergens naartoe werk

(Over de online training Strategisch Plannen)

- Melissa van Omana studio

"Raisa is a “get shit done” kind of person.

When from afar, you’re able to see and feel that someone is a doer, likely there’s truth to it. With Raisa, we’ve seen this hustle for years now so to finally have her on the big stage this October in Sweden is an honor."

(Way up North is een internationale conferentie voor bruidsfotografen waar ik mocht spreken in 2019)- Cole & Jakob, van Way up North

“Danku lieverd! Voor alle bemoedigden woorden en je waanzinnige ideeën”

Het grootste resultaat dat we dankzij Raisa hebben behaald is om te leren lanceren. Waardoor we onze opleiding al enkele jaren op rij hebben uitverkocht.

Ze is van alle markten thuis & daarom (voor ons) de ideale persoon om in te schakelen als coach.

- Sanya & Lotte van Salon weddings

"Alle stukjes lijken in elkaar te vallen door de cursus ondernemen vanuit authenticiteit. zelfs 2020 voelde als een vruchtbare periode door hier mee bezig te zijn"

(Over de online training Ondernemen vanuit Authenticiteit)

- Esther van kleine verhalen videografie

Raisa heeft me geholpen bij het zoeken naar de juiste richting en dat geeft zo ontzettend veel energie! Daarnaast is ze super lief en vond ik het heel fijn om te merken dat ze erg voorbereid was voor de sessie en zich goed had verdiept in mijn bedrijf

Ze heeft super veel kennis en ervaring en komt over als een fijn persoon om mee te sparren. En ik ben SUPER blij dat ik dit gedaan heb!! Raisa heeft super goed en fijn meegedacht in mijn struggles, heeft nieuwe inzichten gegeven waar ik heel concreet mee aan de slag kan zowel op korte als op lange termijn. Daarnaast heeft ze bij mij iets aangewakkerd in zeer positieve zin waardoor ik nu de richting op ga die ik misschien al wel had bedacht, maar nog niet had uitgevoerd.

- Renate van renate fotografie

"Het was een eyeopener toen jij vroeg waarom ik fotografeer en mij erop wees dat mijn visie helemaal niet terug te zien is op mijn website. 

Het belang van het communiceren van je visie met je klanten was voor mij eigenlijk een soort blinde vlek geworden. Toen wij samen door mijn website heengingen had ik continu een Oh ja moment! Dankjewel voor de waardevolle mentor sessie!"

- emily breedveld photography

"Ik heb van Raisa zo veel geleerd waardoor zowel mijn bedrijf als ikzelf ontzettend gegroeid zijn.

Wat ik vooral heel prettig vond is dat we zo concreet aan de slag zijn gegaan.

Samen hebben we dromen vertaald in concrete doelen en heb ik geleerd hoe ik mijn doelen kan bereiken. Raisa is echt super lief, behulpzaam en bijzonder inspirerend. Ik kan haar zeker aanbevelen als coach. "

Anneke veronica  photography

LIKE MY VIBE?

Laten we samen de volgende stap nemen

Op mijn aanbod pagina vind je alle manieren waarop we kunnen samenwerken. Laat mij je helpen en werk vanuit vanuit zelfvertrouwen, strategie en een immens gevoel van vrijheid toe te werken naar een winstgevend bedrijf dat jouw droomleven ondersteund.

Aanbod

Over raisa