raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Masterclass Starten met Print on Demand

Lees dan meer

raisa zwart | education

Wil jij passief inkomen verdienen met jouw fotografie, illustraties, vormgeving, tekeningen of andere vorm van digitale kunst?

Print on Demand is mijn meest passieve inkomstenbron.

waarmee ik 2000-3000 euro per maand verdien

Twee jaar geleden startte ik met het uploaden van mijn reisfotografie op verschillende platformen die mijn foto's gebruiken om o.a. wall art te verkopen aan hun klanten. Ik maak de foto's en upload wanneer ik maar wil, zij doen de marketing, de productie én de klantenservice. Maandelijks krijg ik een vergoeding voor alle producten die zijn verkocht, die inmiddels op is gelopen naar 2000 tot 3000 euro in de maand. 100% passief. In deze masterclass vertel ik je hoe ook jij dit voor elkaar kunt krijgen.

introducing...

Deze masterclass is geschikt voor fotografen, grafisch ontwerpers, kunstenaars, illustrators; iedereen met een beeldend beroep waarvan het resultaat gedigitaliseerd verkocht kan worden. Je ontvangt de replay van deze masterclass die ik in Juli live gaf. En hebt de mogelijkheid om mij persoonlijk vragen te stellen!

Starten met Print on Demand 

Passief inkomen stond al een aantal jaar hoog op mijn wensenlijstje, ik experimenteerde er op los, probeerde alles, maar het bleef te hard werken voor te weinig geld. Tot ik Print on Demand ontdekte. De afgelopen jaren leerde ik er alles over en zag ik mijn resultaten groeien. Alles dat ik leerde ontwikkelde ik tot deze masterclass zodat jij binnen enkele uren klaar bent om van start te gaan.

De masterclass is praktisch & hands-on, maar gaat ook in op mindset struggles die je tegen kunt komen bij het nastreven van geld verdienen door middel van Print on Demand. Ik deel de platformen waar ik op verkoop, je krijgt een inkijkje in mijn cijfers en ik deel mijn complete strategie. Ook achteraf kun je mij vragen stellen, zodat ik jou optimaal kan helpen.

Zodat jij met Print on Demand meer financiële én creatieve vrijheid kunt creëren voor jezelf. 

Ik deel graag mijn methode met jou

"Zo dankbaar dat ik je POD cursus heb gekocht, weet nu de stappen die ik moet ondernemen voor een succesvol print verkoop najaar"

- Yaira – Studio Phylicia

Are you ready for it?

Wat je nodig hebt is:

motivatie

Passief inkomen verdienen met Print on Demand is mogelijk. Dat is het echt. Het is enorm belangrijk dat je dat gelooft en dat je enorm gemotiveerd bent om dit zelf ook voor elkaar te krijgen. Passief inkomen betaald zich vaak wat later uit dan actief inkomen (uurtje factuurtje), maar wanneer het het doet: dan is het écht heel interessant. In de Masterclass gaan we dan ook in op mindset en het behouden van motivatie.

creativiteit

De wereld van Print on Demand is groot, en dat betekent dat er ruimte is voor veel stijlen, niches en kunstenaars. Uiteraard is het nodig dat je een bepaalde creatieve discipline beheerst, en dat de beelden die je maakt geschikt zijn om aan de muur te hangen als fine art print, of gedrukt kunnen worden op een ander product binnen de Print on Demand markt. 

een bewezen Strategie

Meer dan 400 creatievelingen deden de masterclass en dagelijks krijg ik berichten van eerste verkopen tot aan verkoopcijfers van honderden euro’s per maand. De strategie die ik je meegeef is het gevolg van enkele jaren leren en experimenteren. Door mij, en inmiddels ook door anderen. 

"Go for it! Verdienen met POD is mogelijk als je er maar op de juiste manier tijd in steekt."

next review

"Heel inspirerend! Veel nuttige en concrete informatie. Heb m'n best gedaan om nog een vraag te bedenken, maar alles werd al beantwoord."

next review

500+ creatievelingen gingen je voor en Zij gaven de masterclass  gemiddeld een 9,6!

Wat krijg je precies

Toegang tot de replay van deze masterclass. 3,5 uur aan beeldmateriaal (kijk het gerust in delen terug) over mijn strategie rondom passief geld verdienen via Print on Demand platformen.

Online support. Ik ben persoonlijk beschikbaar om jou bij te staan bij vragen die je hebt. Vragen die vaker voorkomen of mij interessant lijken voor alle deelnemers neem ik op als Q&A video's.

Lifetime access tot de masterclass en bijbehorende downloads (de slides) Én: als het product ge-update wordt, krijg jij automatisch toegang! 

€95,- ex BTW

Betaal in termijnen
- vanaf €33 ex BTW

video Masterclass van 3 uur

Alle Downloads, Q&a's + bonussen

Lifetime access + updates

Dit alles t.w.v. 135 euro, nu voor 95 ex BTW

Betaal in termijnen

Betaal in 1 keer
- €95 ex BTW

video masterclass van 3 uur

ALLE DOWNLOADS, Q&A'S + BONUSSEN

LIFETIME ACCESS + UPDATES

DIT ALLES T.W.V. 135 EURO, NU VOOR 95 EX BTW


Betaal in 1 keer

Let's do this!

Selecteer de optie die voor jou werkt:

*Bij elke deelname aan een masterclass plant ik een boom (ter vergroening van de aarde) via mijn partner Trees for All. 

verzenden

Heb je vragen? Vul het formulier in en ik beantwoord ze voor je met liefde.

@raisazwart

Vragen? Stel ze gerust.