raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Welkom op mijn blog

Hier deel ik kennis, ervaringen en inspiratie rondom ondernemerschap, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, remote werken en reizen. Enjoy! 

laatste blogs

laatste blog

Als fotografen zijn we altijd op zoek naar manieren om onze workflow te optimaliseren, zodat we meer tijd over houden voor het fotograferen zelf, efficiënt met onze tijd en inkomsten kunnen omgaan, en meer tijd kunnen spenderen met de mensen waar we van houden. Gelukkig zijn er talloze softwareprogramma’s beschikbaar die ons hierbij kunnen helpen. In dit blog deel ik graag mijn favoriete software voor fotografen.

lees blog

Ondernemer. Business coach. Fotograaf. Introvert. Avonturier. Yogi. Dól op eten en reizen.

Hi, ik ben Raisa: business coach voor creatieve ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap binnen hun bedrijf.

Die vanuit authenticiteit willen communiceren. Die meer wilen doen van hetgeen waar ze zo gelukkig van worden. Die impact willen maken én willen bouwen aan een bedrijf dat hun voorziet in een steady inkomen en het leven waar ze zo van dromen. 

Via online masterclasses & coaching wil ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen tien jaar doorgeven, en jou steeds meer vrijheid laten ervaren binnen je bedrijf en leven. 

meer over mij

Start your journey

The Raisa Zwart Podcast

In mijn podcast deel ik kennis, ervaringen, motivatie en inspiratie rondom zowel strategie als mindset . Ik neem je mee in mijn eigen groeiprocessen en deel over zowel successen als leermomenten. 

luister →

Masterclass: starten met Print on Demand

Een van mijn meest bekende masterclass is die over Print on Demand. Al meer dan 300 creatievelingen volgden ‘m, en implementeerden mijn strategie om passief inkomen te verdienen met hun foto’s, illustraties, grafisch vormgeving, tekeningen of andere vormen van digitale kunst. 

lees meer →

lees deze blog

Starten met Print on demand

De perfecte manier om passief inkomen te verdienen als beeldmaker. Passief inkomen. Het is een term die je vast weleens voorbij hebt zien komen als ondernemer.

lees deze blog

5 gewoontes die jouw expert status vergroten binnen jouw markt

Een expert is iemand die weet wat zij of hij doet. Iemand die kennis van zaken heeft. Iemand waar je je vertrouwd bij voelt. Iemand waarvan je zeker weet dat diegene jou kan....

Vergroot jouw expert status als ondernemer

gratis challenge

in 5 stappen