5 stappen. 5 dagen. Instructies via de mail, een online omgeving met info én een live q&A. Werk samen met mij aan jouw expert status en val op binnen jouw markt.

gratis Challenge:
vergroot jouw expert status als ondernemer in 5 stappen

Is onmisbaar als je op wilt vallen als ondernemer. En geloof me, dat wil je. Opvallen, en het claimen van een expert status heeft namelijk niets te maken met de behoefte om 'bekend' te zijn, of met arrogantie. Het heeft álles te maken met jouw klanten, en hetgeen dat jij kunt doen om hen te helpen. Om succesvol te kunnen ondernemen in 2020 is het simpelweg een vereiste om jouw expert status te claimen, en ik laat je graag zie hoe je dat kunt doen op jouw eigen manier, en vanuit volledige authenticiteit.

Zodat jij kunt ondernemen en communiceren vanuit je hart, op een effectieve manier die dus ook écht resultaat oplevert. Experts zijn aantrekkelijker. Trekken makkelijker klanten aan. Kunnen hogere prijzen vragen. Ze maken een grotere impact en helpen meer mensen. Dat wil jij toch ook?

Een expertstatus...

Meer lezen over raisa >

Vrienden zeggen dat ik altijd mezelf ben. Dat ze niemand kennen die zo oké is met wie ze zelf is. En dit is wat ik ook voor anderen wil. Self acceptance. Zelfvertrouwen. Een growth mindset. Een actie mindset. Ik wil dat iedereen werkt naar zijn of haar grote doelen en dromen en intens geniet van het leven. Ik ben 28 jaar, zo vaak mogelijk op het strand en op reis, en ik hou enorm veel van lekker eten, Yoga & Crossfit. 

Als coach help ik ondernemers om te creëren + ondernemen met zelfvertrouwen, strategie & vrijheid. Dat doe ik door middel van 1-op-1 coaching, maar ook veel door middel van challenges, masterclass en online cursussen. Alles omdat ik geloof dat iedereen het bedrijf en leven kan creëren waar zij of hij van droomt. 

Hey! Ik ben Raisa

nog Meer lezen >

- Stopte ik met mijn rechtenstudie om mijn fotografie droom na te jagen.
- Werkte ik hard aan mijn skills rondom fotografie, ondernemerschap én mindset.
- Fotografeerde ik meer dan 100 bruiloften & vele shoots.
- Hielp ik al veel fotografen & ondernemers met het opzetten en doorontwikkelen van hun bedrijf, en deed ik dat met veel liefde.
- Werd ik ambassadeur voor Fujifilm.
- En sprak ik op meerdere podia over fotografie & ondernemerschap, met als persoonlijk hoogtepunt bij Way up North in Stockholm.

Zelf ben ik enorm hongerig om altijd te blijven leren, en geef ik die kennis enorm graag door aan anderen. Dat doe ik onder andere door middel van dit platform. 

In de afgelopen 9 jaar

Over de challenge >

200+ ondernemers gingen je voor

Wauw. Wat een challenge. Ik dacht dat ik mezelf geen expert mocht noemen, maar heb mogen inzien dat ik zeker wel een expert ben, op mijn eigen unieke manier. Wat een fijn gevoel geeft dat!
Lieve Raisa, wat een mega talent ben jij. Super bedankt!

- Lisa Ronde 

"Dat deze challenge gratis is, is gewoon echt niet te bedenken. Ik heb er zó veel energie door gekregen. De vragen motiveren me enorm en ik ben nu al veel positiever. Dankjewel! Zo onbeschrijfelijk veel! 

- Marie Hendrix

Lieve Raisa, het is zo mooi hoe authentiek je bent. Ik weet dat je een introvert persoon bent, maar je straalt zó veel kracht uit. Jouw challenge zorgde ervoor dat ik echt weer een paar belangrijke stappen heb mogen zetten. Dankjewel!

- Stories by Pien

Ik wou je nog even bedanken voor deze enorm waardevolle challenge. Enorm veel geleerd van de opdrachten, maar ook hoe jij dit aanpakt. En je op die manier ook als een échte expert toont :) Heel veel liefs!

- Jolien Brands

Raisa, bedankt voor deze challenge. Wie weet brengt dit alles mij eindelijk eens een stap dichterbij naar datgene wat ik werkelijk wil, waar ik werkelijk van droom.

- Steffi Noël

Bedankt voor deze leerrijke opdracht, Raisa. Die paar zinnen die ik vandaag heb neergetypt, hebben mij zo veel doen beseffen. Ik ben er zelfs emotioneel van geworden, want ik besef nu pas waar mijn passie voor beelden van komt. 

- Houda Marzouki

5 dagen lang, elke dag een mail in je inbox met daarin informatie en inspiratie rondom het creëren van een expert status. Én, een opdracht, om het gelijk actie te kunnen ondernemen. 

Wat krijg je precies?

1 Live Q&A waarbij je mij vragen kunt stellen rondom dit onderwerp, en ik je graag persoonlijk nog verder op weg help! Deze is op 19 Juni om 10:00 en is terug te kijken als replay.

Én: als een van de eerste krijg je een uitnodiging voor mijn nog te lanceren masterclass rondom ondernemen vanuit authenticiteit. Incl. speciale aanbieding omdat je meedeed aan de challenge.

Persoonlijke ondersteuning via de mail. Je kunt mij altijd vragen stellen, of de resultaten van je opdrachten voorleggen. Ik denk graag met je mee. 

Na deze challenge

- weet je precies wat een expert status kan betekenen voor je bedrijf
- Heb je de handvatten om op jouw eigen manier toe te werken naar een expert status
- durf je jezelf als een expert te zien en dat ook uit te dragen
- ben je er klaar voor om de volgende stap te nemen binnen jouw bedrijf. Vanuit zelfvertrouwen, strategie en vrijheid.

Vijf dagen lang krijg je dan telkens een mail met info en een opdracht. Zo kun je in vijf dagen een aantal hele mooie stappen zetten!

Tijdelijk is er ook een Q&A (19 Juni 10:00) waarin ik je graag persoonlijk verder help! 

Doe je mee? 

Yes! Ik doe mee