Ondernemer. Business mentor. Fotograaf. Introvert. Avonturier. Yogi. Dól op eten en reizen.

ABOUT ME

Vrienden zeggen dat ik altijd mezelf ben. Dat ze niemand kennen die zo oké is met wie ze zelf is. En dit is wat ik ook voor anderen wil. Self acceptance. Zelfvertrouwen. Een growth mindset. Een actie mindset. Ik wil dat iedereen werkt naar zijn of haar grote doelen en dromen en intens geniet van het leven.

ik ben Raisa

oh hey

Ik wil dat iedereen werkt naar haar of zijn grote doelen en dromen en intens geniet van het leven.

Dat ik nu zo blij ben met wie ik zelf ben en met het leven dat ik leef, is best bijzonder. Jarenlang vond ik mezelf namelijk niet goed genoeg. Niet mooi genoeg, niet slim genoeg, niet extravert genoeg. Jarenlang had ik niet het zelfvertrouwen om voor mezelf te kiezen maar volgde ik 'the crowd'. Ik koos er zelfs voor om rechten te studeren terwijl ik daar niet gelukkig van werd. Maar toen fotografie op mijn pad kwam veranderde alles....

Fotografie, het ondernemerschap, de persoonlijke groei die daarbij kwam kijken en de mensen die ik ontmoet heb waar ik van mocht leren hebben een enorm verschil in mijn leven gemaakt. Ik kan nu dagelijks bezig zijn met de dingen waar ik zo gelukkig van word, ik reis de wereld over voor mijn werk en ervaar echt een enorme vrijheid op dagelijkse basis. Ik ben trots op de twee bedrijven die ik mag leiden en krijg enorm veel energie van het helpen van anderen. En dat is dus ook mijn persoonlijke en zakelijke missie: anderen in staat stellen om te kiezen voor het leven waar ze van dromen. 


Work with me

Freebies

Online leermiddelen

Door middel van online masterclasses en digitale downloads help ik jou creëren en ondernemen van zelfvertrouwen, strategie & vrijheid.

Doe mijn gratis challenge en vergroot je expert status, blader door mijn lijst met favoriete boeken, of bekijk mijn adressenlijst voor welke tools ik graag gebruik! 

Lees meer

Lees meer