raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

hey, ik ben Raisa

En ik help creatieve ondernemers te creëren én ondernemen met meer zelfvertrouwen, strategie en vrijheid.

anouk fotografeert

Mijn ondernemersverhaal begon met de allereerste keus die ik bewust en écht voor mijzelf. maakte, zo'n 9 jaar geleden. 

Om een lang verhaal kort te maken: ik koos als onzekere middelbare scholier voor een universitaire opleiding binnen de rechten - simpelweg omdat dat was wat 'hoorde' na het Gymnasium. Ik groeide op zonder enig idee van wat ik met mijn leven wilde doen. Fotografie en het ondernemerschap kwamen halverwege de studie op mijn pad en zijn echt mijn redding geweest. Mijn redding uit een leven waarin ik niet gelukkig was geweest.

Ik zei mijn rechtenstudie gedag en stortte mij in de fotografie en het ondernemerschap. 

Binnen 2 jaar nam ik ontslag bij mijn bijbanen en startte ik met full-time ondernemen. Door middel van het ondernemen ontwikkelde ik mij op zowel persoonlijk als zakelijk vlak en ik veranderde van een onzekere rechtenstudent in een succesvolle ondernemer met niet alleen een fotografiebedrijf maar ook een online platform waarmee ik samen met mij businesspartner ondernemers coachte (The Confetti Collective, dat we na enkele jaren verkochten). 

Amanda Drost

Het doet me enorm veel pijn om mensen te zien die niet gelukkig zijn in hetgeen dat ze doen, of die té hard werken en niet genoeg genieten. Daarnaast zie ik veel ondernemers struggelen met hun dromen en ambities. Ze komen mindset- of strategische drempels tegen en houden zichzelf klein. Met mijn coaching wil ik creatieve ondernemers helpen om te ondernemen met meer zelfvertrouwen, strategie & vrijheid. Omdat ik weet dat het kan, en omdat ik weet hoe.

Ondernemerschap heeft al mijn dromen (zelfs degene waarvan ik eerder niet wist dat ik ze had), waargemaakt. En dat is wat ik ook voor jou wil.

Fotografie, het ondernemerschap, de persoonlijke groei die daarbij kwam kijken en de mensen die ik ontmoet heb waar ik van mocht leren hebben een enorm verschil in mijn leven gemaakt. Ik kan nu dagelijks bezig zijn met de dingen waar ik zo gelukkig van word, ik reis de wereld over voor mijn werk en ervaar echt een enorme vrijheid op dagelijkse basis. Ik ben trots op de twee bedrijven die ik mag leiden en krijg enorm veel energie van het helpen van anderen. En dat is dus ook mijn persoonlijke en zakelijke missie: anderen in staat stellen om te kiezen voor het leven waar ze van dromen.

|

get the know me

not about
all about

I'm ALL ABOUT

Positiviteit
Duurzaamheid
Creativiteit
Jou helpen meer te doen van waar je zo gelukkig van wordt.

I'M NOT ABOUT

Hypes en tijdelijke oplossingen
Té hard werken
Een vaste strategie die zogenaamd voor iedereen werkt

᭼ belangrijkste missie

Het is mijn belangrijkste missie om mijn eigen leven volop te leven, én jou te inspireren en helpen hetzelfde te doen. 

— Raisa zwart

WORdS TO LIVE BY

de Raisa Zwart Podcast

In mijn podcast deel ik kennis, ervaringen, motivatie en inspiratie rondom zowel strategie als mindset. Ik neem je mee in mijn eigen groeiprocessen en deel over zowel successen als leermomenten.

LUISTER ➝

Wil je meer?

In deze podcast aflevering neem ik je stap voor stap mee in mijn uitgebreide ondernemersverhaal.

luister ➝

LIKE MY VIBE?

Laten we samen de volgende stap nemen

Door middel van online masterclasses en digitale downloads help ik jou creëren en ondernemen van zelfvertrouwen, strategie & vrijheid.

lees meer