Let op: binnenkort verschijnt er een vernieuwde versie van deze masterclass. Wil je een mail + fijne korting ontvangen als deze klaar staat? 

Laat hier je gegevens achter.

  raisa zwart | education

  Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

  contact

  Masterclass strategisch plannen

  Lees dan meer

  Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf te leiden i.p.v. geleid te worden door jouw bedrijf?

  raisa zwart | education

  Keer op keer kan ik mijn grote doelen en dromen afvinken.

  En dat komt niet door geluk...

  Maar voornamelijk omdat ik regelmatig de tijd neem om mijn koers uit te stippelen en bij te sturen waar nodig. Oftewel: ik zet doelen om te weten waar ik heen wil, en zorg vervolgens voor een systeem en de omstandigheden om die doelen te behalen. Telkens weer. ⁠Dit systeem geeft mij het doorzettingsvermogen en motivatie om door te gaan en consistent te zijn in mijn ondernemerschap en communicatie naar buiten toe. En dat is wat succes oplevert.

  Maar hoe weet je nu precies wat jouw dromen en doelen zijn? Hoe maak je ze concreet? Hoe kies je waar je mee verder gaat uit al die ideeën die je hebt? Hoe bewaar je je focus? Wat doe je als het niet lijkt te gaan lukken? Antwoord op al deze vragen én meer wil ik met jou gaan delen.

  introducing...

  'Strategisch plannen' is een video masterclass voor creatieve ondernemers waarin je strategisch leert plannen als een pro zodat je op een dagelijkse basis toewerkt naar je grote doelen en dromen en het leven kunt creëren waar je zo van droomt. 

  Strategisch
  plannen

  Deze masterclass  is de liefdevolle schop onder je kont die je nodig hebt om straks het nieuwe jaar met een flinke voorsprong te beginnen. 

  De masterclass is praktisch & hands-on, maar gaat ook in op mindset struggles die je tegen kunt komen bij het nastreven van je doelen en het inplannen van jouw tijd. De combinatie plannen, productiviteit én mindset is goud waard. En juist een gezonde combinatie van die drie maakt écht het verschil tussen maar wat blijven doen, of strategisch werken aan datgeen dat jij belangrijk vindt en daar vervolgens de resultaten van kunnen plukken.

  Zodat jij het nieuwe jaar kunt starten met een flinke voorsprong

  Ik deel graag mijn methode met jou

  "Dit was echt een mooie schop onder mijn kont om m'n doelen goed te gaan formuleren en mezelf accountable te houden ze te volgen!"

  - Laura elkhuizen

  Are you ready for it?

  Wellicht herken je je wel in het volgende:

  Je vindt het lastig om je doelen te bepalen. Of: je stelt wel doelen maar weet vervolgens niet hoe je er naartoe moet werken.


  De dagelijkse to-do's vragen vaak meer aandacht van je dan de grotere strategische keuzes en krijgen daardoor meer aandacht.

  Jouw mindset kan je soms best in de weg zitten bij het toewerken naar doelen en het plannen, zeker als het resultaat niet direct zichtbaar is.

  Je bent een creatieve, ambitieuze ondernemer en:

  Soms heb je het gevoel dat je maar wat doet, dat je achter de feiten aanloopt of dat er altijd te weinig uren in een dag zitten.

  Je bent klaar voor een volgende stap in je bedrijf en wil strategischer zijn in de keuzes die je maakt.

  Wat je nodig hebt is:

  Een top-down benadering

  In plaats van focussen op randvoorwaarden zoals apps, programma's en 'trucjes' zou je regelmatig stil moeten staan bij jouw stip op de horizon. Jouw purpose. Jouw hogere missie. En kun je vanuit daar verder plannen.

  Een duidelijke methode

  Mijn methode rondom plannen helpt je om stap voor stap toe te werken naar een planning die wel écht voor jou werkt en je op dagelijkse basis kunt implementeren.

  consistentie én flexibiliteit

  Een sterke strategische planning houdt rekening  met wat jij écht belangrijk vindt, en zorgt ervoor dat je op dagelijkse basis toe werkt naar het leven waar jij gelukkig van wordt. 

  "Ik heb het gevoel dat ik met doelen stellen op deze manier veel sterker in mijn onderneming ga staan en écht ergens naartoe werk

  next review

  "Heel leerzaam. Het bracht precies wat ik nodig had; rust in mijn hoofd, overzicht en energie/motivatie om aan de slag te gaan!"

  next review

  Het afgelopen jaar volgden meer dan 700 ondernemers mijn masterclasses. Zij gaven ze gemiddeld een 9,6!

  Wat krijg je precies

  Toegang tot de video replay van deze masterclass. 2 uur (+) aan beeldmateriaal rondom dit specifieke onderwerp + een uitgebreid werkboek + de mogelijkheid om achteraf vragen te stellen.

  Online support. Ik ben persoonlijk beschikbaar om jou bij te staan bij vragen die je hebt. Vragen die vaker voorkomen of mij interessant lijken voor alle deelnemers neem ik op als Q&A video's.

  Lifetime access tot de masterclass en bijbehorende downloads (slides en werkboek) Én: als het product ge-update wordt, krijg jij automatisch toegang! 

  €125,- ex BTW

  Bonus!

  Extra cadeautjes van mij aan jou t.w.v. €39,90

  - Werkbladen: stel een omzetdoel t.w.v. € 14,95
  - Werkbladen: Reflecteren t.w.v. € 14,95
  - Schema: moeilijke keuzes maken: zeg je ja of nee? t.w.v. €10

  LET'S DO THIS!

  Betaal in termijnen
  - vanaf €42 ex BTW

  video Masterclass van 2,5 uur

  Alle Downloads, Q&a's + bonussen

  Lifetime access + updates

  Dit alles t.w.v. 195 euro, nu voor 125 ex BTW

  Betaal in termijnen

  Betaal in 1 keer
  - €125 ex BTW

  video masterclass van 2,5 uur

  ALLE DOWNLOADS, Q&A'S + BONUSSEN

  LIFETIME ACCESS + UPDATES

  DIT ALLES T.W.V. 195 EURO, NU VOOR 125 EX BTW

  Betaal in 1 keer

  Let's do this!

  Selecteer de optie die voor jou werkt:

  *Bij elke deelname aan een masterclass plant ik een boom (ter vergroening van de aarde) via mijn partner Trees for All. 

  verzenden

  Heb je vragen? Vul het formulier in en ik beantwoord ze voor je met liefde.

  @raisazwart

  Vragen? Stel ze gerust.