Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Wil jij tijdloze beelden creëeren die mensen uit duizenden herkennen?

in deze online masterclass deel ik mijn workflow van selectie tot aflevering én leer ik jou hoe jij een eigen stijl uitdraagt door het bewerken van jouw foto's.

raisa zwart | education

vertel me meer

good to know

9 jaar

aan ervaring als bruids-, commercieel en reisfotograaf

700+

hele blije klanten die ik mocht fotograferen.

ontelbaar

geschoten en bewerkte foto's - die me brachten naar mijn eigen stijl.

Ik wil dat jij

Een stijl ontwikkelt in zowel het fotograferen als bewerken van foto's waar je 100% achterstaat en mega trots op bent.

Volledig gaat vertrouwen op jouw editing skills

Op gaat vallen tussen al die andere fotografen om je heen.

Tijdloze beelden creëert waar jouw klanten super blij mee zijn, en die generaties lang mee kunnen.

Intens gaat genieten van alles dat je maakt en doet. 

Volledige vrijheid gaat vinden binnen jouw fotografie bedrijf.

net als ik

En doe niets liever dan jou daarbij helpen.

De afgelopen negen jaar heb ik gewerkt aan mijn eigen stijl. Een mega mooi en fijn proces waar ik keer op keer van heb geleerd, en tegelijkertijd een proces dat nooit ophoudt. Zolang ik fotografeer (en dat is hopelijk nog heel lang) - blijf ik me ontwikkelen en blijf ik groeien. Tijdens die negen jaar heb ik super veel geleerd van andere fotografen. Hun lessen, hun stijl, hun woorden: het heeft allemaal geleid tot waar ik nu ben. Ik ben op een punt dat ik dat ook graag voor andere fotografen zou betekenen. Ik deel dus graag mijn kennis en ervaringen, zodat jij sneller kunt komen op het punt waar je wilt zijn.

De meeste vragen die ik krijg (online en offline) gaan over editing: welke presets gebruik je? Waarom zijn de kleuren in je beelden zo uniek, en zo fijn? Hoe fotografeer je en hoe edit je? En het is tijd om die vragen te gaan beantwoorden. Tijdens deze online masterclass over het bewerken van foto's.

WAAROM GEEF IK DEZE MASTERCLASS?

it all started with this

psst

kijk je liever dan dat je leest?

Bekijk de video

Wat anderen zeggen

Heel waardevol om te leren hoe jij je edits doet. Het was super uitgebreid en heb ook het idee dat je alles hebt besproken. Fijn dat je geen ‘geheimen’ kent en alle vragen wil beantwoorden. De volgende keer zou je er absoluut meer geld voor kunnen vragen, zeker gezien de tijd die je erin steekt en de preset die je verkoopt!

- Jennifer Ugbah

GE-WEL-DIG! Ontzettend veel nieuwe kennis opgedaan, terwijl ik wel al ervaren ben als fotograaf. Er is veel meer langsgekomen dan ik van te voren had verwacht. Mega bedankt! 

- Jolein Koenders

- Sharon Woesthuis

Lieve Raisa, onwijs bedankt voor je eerlijke woorden. Wat een hoop informatie, praktische tips gaf je en zo knap hoe kwetsbaar je je durft op te stellen. Je maakt dat ik mezelf nu meer 'durf' te zien als fotograaf, want altijd gedacht dat ik 'niet technisch' genoeg schoot, zo fijn om dus te leren van een pro die op gevoel schiet.

wat je krijgt

masterclass

Een masterclass van +/- 3 uur. Opgedeeld in verschillende video's met elk een eigen thema Waar ik je meeneem in het selecteren, editen en afleveren van mijn foto's en ik alles deel (oftewel: geen geheimen voor jullie achterhou.) Ook krijg je toegang tot allerlei bonus video's die ik maakte naar aanleiding van vragen de vorige deelnemers.

Q&A

Na de masterclass kun je me alles vragen. Ik beantwoord jouw vragen graag via de mail. 

presets

Als je je nu inschrijft voor de masterclass heb je exclusief de optie om mijn eigen kleuren- en zwart-wit PRESETS te kopen. 

Dit zijn de presets waar ik nu al jaren mee werk, en al jaren AAN werk. De kleuren preset is perfect voor tijdloze, lichte (maar niet té lichte) beelden met diepe kleuren en details. En de zwart witte heeft diezelfde 'tijdloze' vibes met precies genoeg contrast en een fijne korrel (die je er natuurlijk ook uit kunt halen).

Ik hoop dat deze presets een mooie basis voor je mag zijn (zoals ook bestaande presets dat voor mij waren), en dat je deze nu, of in de komende jaren 'tweakt' naar exact jouw voorkeuren. Maar je mag ze natuurlijk gebruiken zoals jij dat wil ;). 

before 

+ after

Editing Class

Onbeperkt toegang tot de meer dan 3 uur aan video materiaal, bonus video's en meer.

Persoonlijke, online support wanneer nodig

Samenvatting van de masterclass in PDF

Dit alles ter waarde van 134 eur

nu voor €95,- ex BTW

Class + Presets

Mijn kleuren én zwart-wit Lightroom presets. Geschikt voor / getest op Fujifilm, Sony, Nikon en Canon. 

Online support voor de presets

Dit alles ter waarde van 195 euro.

nu voor €150,- EX BTW

Let's do this

Betalen in termijnen is mogelijk

Investeer nu in jouw editing skills en jouw toekomst als fotograaf. Doe mee aan de online editing masterclass en krijg:

Wil jij naast de masterclass ook mijn presets ontvangen? Dat kan! Ik deel mijn presets exclusief via deze weg. Je ontvangt:

Alles van het pakket hiernaast.

200+ fotografen gingen je voor. Ze gaven de masterclass gemiddeld een 9,2

Meerdere 'niveaus' aan fotografen kunnen veel aan de masterclass hebben. Als jij op dit moment nog niet 100% tevreden ben met je editing, tegen problemen aanloopt of streeft naar nóg tijdlozere beelden en mijn manier van editen je aanspreekt: dan is deze masterclass voor jou!

Voor wie is deze masterclass?

Online! Je kunt 'm dus bekijken waar en wanneer je wilt. En wanneer de masterclass wordt geüpdate, bijvoorbeeld naar aanleiding van vragen van deelnemers, ontvang je ook de nieuwe content als bonus video. 

Waar vind de masterclass plaats? 

Als je ervoor kiest om ook de presets te ontvangen, ontvang je deze direct, net als alle video's. Via de mail geef ik je ook nog extra tips en zorg ik voor een stukje accountability zodat je echt aan de slag gaat.

Wanneer ontvang ik de presets?

Omdat ik geloof dat het jou kan helpen. Ik wil graag dat jij volledige vrijheid gaat voelen binnen je fotografiebedrijf, tijdloze beelden creëert en 100% vertrouwen krijgt in je edit proces. Ik heb dan ook geen geheimen voor je. 

WAAROM DEEL JE DEZE KENNIS?

Absoluut! Ik ben per mail beschikbaar voor je. En ik beantwoord met liefde al jouw vragen. Volop gelegenheid dus!

KAN IK MIJN VRAGEN OVER BEWERKEN STELLEN?

Veel gestelde vragen

verzenden

Heb je vragen? Vul het formulier in en ik beantwoord ze voor je met liefde.

@raisazwart

Vragen? Stel ze gerust.