Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications

in deze live masterclass deel ik mijn workflow van selectie tot aflevering én leer ik jou hoe jij een eigen stijl uitdraagt door het bewerken van jouw foto's

Wil jij tijdloze beelden creëeren die mensen uit duizenden herkennen?

aan ervaring als bruids-, commercieel en reisfotograaf

9 JAAR

Hele blije klanten die ik mocht fotograferen.

700+

Geschoten en bewerkte foto's - die me brachten naar mijn eigen stijl.

ONTELBAAR

Net als ik:
- Een stijl ontwikkelt in zowel het fotograferen als bewerken van foto's waar je 100% achterstaat en mega trots op bent.
- Volledig gaat vertrouwen op jouw editing skills
- Op gaat vallen tussen al die andere fotografen om je heen.
- Tijdloze beelden creëert waar jouw klanten super blij mee zijn, en die generaties lang mee kunnen.
- Intens gaat genieten van alles dat je maakt en doet. 
- Volledige vrijheid gaat vinden binnen jouw fotografie bedrijf.

En doe niets liever dan jou daarbij helpen.

ik wil dat jij:

De afgelopen negen jaar heb ik gewerkt aan mijn eigen stijl. Een mega mooi en fijn proces waar ik keer op keer van heb geleerd, en tegelijkertijd een proces dat nooit ophoudt. Zolang ik fotografeer (en dat is hopelijk nog heel lang) - blijf ik me ontwikkelen en blijf ik groeien. Tijdens die negen jaar heb ik super veel geleerd van andere fotografen. Hun lessen, hun stijl, hun woorden: het heeft allemaal geleid tot waar ik nu ben. Ik ben op een punt dat ik dat ook graag voor andere fotografen zou betekenen. Ik deel dus graag mijn kennis en ervaringen, zodat jij sneller kunt komen op het punt waar je wilt zijn.

De meeste vragen die ik krijg (online en offline) gaan over editing: welke presets gebruik je? Waarom zijn de kleuren in je beelden zo uniek, en zo fijn? Hoe fotografeer je en hoe edit je? En het is tijd om die vragen te gaan beantwoorden. Tijdens een live masterclass over het bewerken van foto's.

it all started with this

Waarom geef ik deze 

Masterclass?

Ik herken jouw foto's altijd direct! - Melanie

You create true pieces of art - Gilcelia

Het is niet zo moeilijk om mooie foto's te maken van mooie mensen en mooie plekken. Zij doen het werk al. Maar jouw foto's overstijgen dat. Ze zijn zo interessant en creatief. Petje af! - Elke

Ik wil je onwijs bedanken voor de fijne masterclass (over marketing). Je deel zoveel en bent zo persoonlijk. Mega waardevol. Dankjewel! - Wike

Thanks for capturing our special day in the most beautiful and best way possible. It means so much - Rose & Andrew

Nogmaals heel erg bedankt! Ik vind het zo tof dat je zo erg de tijd nam voor mij. Je hebt me zoveel geleerd en van veel handvatten voorzien - Sascha

Ik ben meteen aan de slag gegaan met je tips en al zeg ik het zelf: ik ben trots op het resultaat - dankjewel voor je adviezen - Erica

I have to tell you that I have a major creative crush on you! Your work blew me away. It’s so stunning and is so infused with your personality…just absolutely beautiful. - Stephanie

Hoe ziet de masterclass er uit?
Wat ontvang je precies?

Een live MASTERCLASS van 80-120 minuten (afhankelijk van de hoeveelheid vragen) op 29 Februari, 10:00. Waar ik je meeneem in het selecteren, editen en afleveren van mijn foto's en ik alles deel (oftewel: geen geheimen voor jullie achterhou.) Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, je mag je eventuele vragen van tevoren insturen. Én: als je wil je beelden ook, tijdens de masterclass edit ook enkele ingezonden foto's van anderen.

MASTErclass

BONUS GOODIES. Je ontvangt een replay van de masterclass, of je nu wel of niet live mee hebt kunnen kijken. De replay is onbeperkt toegankelijk. Ook ontvang je een samenvatting van de masterclass in PDF vorm, zodat je altijd snel iets op kunt zoeken wanneer nodig én je krijgt mijn nieuwe e-book 'belangrijke mindset shifts voor fotografen' ter waarde van 39 euro.

bonus goodies

SUPPORT. Iedereen die zich nu aanmeld krijgt een uitnodiging voor een Slack omgeving (soort zakelijk whatsapp / betere versie van FB groepen ;-)), waar je achteraf vragen over bewerken kunt stellen aan mij en de andere deelnemers.

support

*tromgeroffel*, als je je nu inschrijft voor de live masterclass heb je exclusief de optie om mijn eigen kleuren- en zwart-wit PRESETS te kopen. 

Dit zijn de presets waar ik nu al jaren mee werk, en al jaren AAN werk. De kleuren preset is perfect voor tijdloze, lichte (maar niet té lichte) beelden met diepe kleuren en details. En de zwart witte heeft diezelfde 'tijdloze' vibes met precies genoeg contrast en een fijne korrel (die je er natuurlijk ook uit kunt halen).

Ik hoop dat deze presets een mooie basis voor je mag zijn (zoals ook bestaande presets dat voor mij waren), en dat je deze nu, of in de komende jaren 'tweakt' naar exact jouw voorkeuren. Maar je mag ze natuurlijk gebruiken zoals jij dat wil ;). 

PRESETS

Q&A

Tijdens de masterclass (of vooraf) kun je me alles vragen. Ik beantwoord jouw vragen tijdens de masterclass.

before + after

Na de live masterclass heb je onbeperkt toegang tot de video's en pdf's - je kunt dus aan de slag wanneer jij wilt.

Voor jou

Extra Voordelen

Je leert vanuit jouw luie stoel, kantoor, of wat dan ook. Maar, hebt ook mijn persoonlijke support wanneer nodig.

De manier van editen die ik je leer is niet moeilijk. Zeker niet met de preset. Je hebt het snel onder controle en kunt het je goed eigen maken. Én, je kunt sneller, consistente series afleveren.

Ook geef ik je de benodigde tips over het fotograferen en beantwoord ik de vragen die jij hebt. Tijdens of na de masterclass.

Je kunt zelf kiezen of je alleen de masterclass wilt volgen of ook de presets erbij wilt kopen. Whatever works for you!

Zo help ik jou om verder te groeien binnen jouw editing stijl, ik leer je om tijdloze beelden te creëren (o.a.) door middel van editing. Dit alles om jouw volledig vertrouwen te geven in jouw editing skills, vanaf nu ook echt consistent te zijn in de beelden die je levert én om op te gaan vallen tussen al de andere fotografen.

editing class

Investeer nu in jouw editing skills en jouw toekomst als fotograaf. Doe mee aan de online editing masterclass en krijg:
+ Toegang tot de live masterclass op 29 feb 10:00 + support via Slack.
+ Onbeperkt toegang tot de replay
+ Samenvatting van de masterclass in PDF.
+ E-book: mindset shifts voor fotografen.
+ Dit alles ter waarde van 134 euro >
+ Nu voor 79 euro ex BTW voor de early birds 

Investeer

class + presets

Wil jij na de masterclass ook mijn presets ontvangen? Dat kan! Ik deel mijn presets exclusief via deze weg. Je ontvangt:
+ Alles van het pakket hiernaast.
+ Mijn kleuren én zwart-wit Lightroom presets. Geschikt voor / getest op Fujifilm, Sony, Nikon en Canon. 
+ Support via Slack voor de presets.
+ Dit alles ter waarde van 195 euro.
+ Nu voor 139 euro ex BTW voor de early birds

Investeer

Ben je er klaar voor? Investeer nu met early bird korting:

Betalen in termijnen is mogelijk

Betalen in termijnen is mogelijk

Thank you!
we'll be in touch soon! 

Heb je vragen? Stuur me een bericht en ik beantwoord ze met liefde!

hello@raisazwart.com

questions?