Er zijn verschillende online & offline mogelijkheden.

Zullen we samenwerken? 

Hou je net als ik ontzettend van blijven groeien en leren? Met deze tools help ik jou stappen te nemen binnen je bedrijf. De leermiddelen zijn geschikt voor allerlei soorten ondernemers. 

Online leermiddelen
voor ondernemers

Live, online masterclasses vind ik enorm tof om te geven, en ik merk dat jullie er ook enorm van aan gaan. Minimaal 2 uur lang samen een onderwerp induiken mét ruimte voor live vragen. Het blijkt een fijne manier van kennis overdragen!

 

masterclasses

Bekijk de aankomende masterclasses

Ondernemen vanuit authenticiteit

Online masterclass

COMING SOON. In deze masterclass help ik jou om te gaan ondernemen & communiceren vanuit wie jij bent en vanuit jouw eigen verhaal. 

Lees meer

lijst met 300 social media ideeën

Digitale download

Loop je regelmatig vast wanneer je weer eens iets 'moet' posten op social media? Deze lijst met ideeën gaat je helpen! 

Lees meer

Naast dat ik jou als ondernemer heel graag help, heb ik vanuit mijn ervaring als fotograaf ook enkele digitale leermiddelen beschikbaar voor die specifieke doelgroep.

Online leermiddelen
voor Fotografen

tijdloos en consistent bewerken in lightroom

Online masterclass

Wil jij tijdloze beelden creëeren die mensen uit duizenden herkennen? In deze masterclass deel ik mijn workflow van selectie tot aflevering én leer ik jou hoe jij een eigen stijl uitdraagt door het bewerken van je foto's.

Lees meer

belangrijke mindset shifts voor beeldmakers

E-book + podcast

In dit e-book / podcast bespreek ik alle belangrijke mindset-shifts die ik de afgelopen jaren maakte en vertel ik je HOE ik ze maakte. Zodat jij sneller kunt gaan groeien.

Lees meer

Tijdloze, lichte presets voor lightroom

Presets

Fan van mijn edit? Dan heb ik goed nieuws! Mijn presets zijn vanaf nu te koop. Tijdloos. Kleurrijk. Light & airy. De perfecte lichte presets voor portret, bruiloft & lifestyle fotografie.

Lees meer

Veel ondernemers zijn autodidact, waaronder ikzelf. Ik leer mijzelf graag alles aan zodat ik het op mijn eigen manier kan doen. Maar die manier is niet altijd de snelste, slimste of meest effectief.

Tijdens het opzetten van een nieuwe tak binnen mijn business - het ontwikkelen van online programma's - heb ik de hulp van Raisa ingeschakeld. Raisa is een expert op dit gebied door haar ervaring en zij overtuigde mij al snel dat ik door het gebruiken van haar kennis, veel sneller mijn gewenste resultaten zou kunnen behalen. And she was right. Tijdens een call van één uur heeft ze me al zo veel quick wins bijgebracht, die direct toepasbaar waren, waardoor ik heel snel meer uit mijn bedrijf en deze nieuwe manier van ondernemen kon halen. 

- Claimy, The Souk Department

KIND words

Foto: Studio Phylicia

De masterclass was super leerzaam! Ik had het idee alsof ik tegen over Raisa zat in mijn woonkamer in plaatst van achter mijn bureau. Ik heb heel veel geleerd en nieuwe inspiratie opgedaan. Ik heb zin om er mee aan de slag te gaan! Je kan tussendoor vragen stellen en alle vragen werden beantwoord. Ik heb geen verbeter punten dus een 10 is op zijn plek

 -Shauni Hartland

KIND words

Bedankt voor de mentorsessie. Het heeft mij heel veel opgeleverd met veel handvatten om aan de slag te kunnen aan mijn bedrijf. Toen wij samen door mijn website heengingen had ik continu een Oh ja moment! 

Het was een eyeopener toen jij vroeg waarom ik fotografeer en mij erop wees dat mijn visie helemaal niet terug te zien is op mijn website. Het belang van het communiceren van je visie met je klanten was voor mij eigenlijk een soort blinde vlek geworden. Dankjewel voor jouw hulp!

Emily Breedveld Photography

KIND words

Geloof ons. Dit is één van de beste beslissingen die we ooit gemaakt hebben in ons ondernemingsverhaal. Je doet een investering, maar dit haal je er financieel in no time weer uit. Sterker zelfs, ons bedrijf zou nooit zo financieel sterk geweest zijn dankzij de tips van Raisa. Maar wat nog belangrijker is, is dat je mentaal als ondernemer enorm groeit door deze coaching. En dat is van onschatbare waarde! Van onzekere ‘Belgen’ zijn we uitgegroeid tot twee dames die weten wat ze willen en er ook fier op zijn! 

Het sterkste punt van Raisa? Dat is haar kalmte. Ze analyseert rustig & geeft ons dan werkbare tips waarmee wij aan de slag kunnen gaan. Daarnaast is ze ook van alle markten thuis.. en dat verbaast ons keer op keer weer! 

Dus voor wie nog twijfelt aan een coaching met Raisa, dan kunnen wij maar één ding zeggen. DOEN!

Sanya & Lotte - SALON weddings

KIND words

Foto: Irmy Photography

Ik kan je niet genoeg bedanken Raisa! Had echt even hulp nodig alles goed op poten te krijgen en dat is gelukt. Ik denk dat ik het vanaf nu wel even alleen kan. Bedankt voor het fijne traject!

Mocht ik weer tegen teveel dingen aan lopen kom ik weer mentor sessies bij je volgen! 

Mariska Staal

KIND words

Foto: You-photo

Ik heb van Raisa zo veel geleerd waardoor zowel mijn bedrijf als ikzelf ontzettend gegroeid zijn. Wat ik vooral heel prettig vond is dat we zo concreet aan de slag zijn gegaan.

Samen hebben we dromen vertaald in concrete doelen en heb ik geleerd hoe ik mijn doelen kan bereiken. Raisa is echt super lief, behulpzaam en bijzonder inspirerend. Ik kan haar zeker aanbevelen als coach. 

- Anneke Veronica Photography

KIND words

Foto: You-photo

mentoring

Liever face-to-face werken? Ik heb een beperkt aantal plekjes voor mentorsessies en mentortrajecten. 

Lees meer