raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

1 op 1 coaching 

Laten we samen de volgende stap nemen

Wat als je je bedrijf en leven precies in kon delen zoals jij zelf wil? Wat als klanten voor je in de rij staan? Wat als je een manier vindt om nog meer te doen van waar je zo ontzettend gelukkig van wordt en daar ook nog eens meer voor betaald krijgt? In coaching sessies en trajecten help ik je enorm graag creëren en ondernemen met meer zelfvertrouwen, strategie én vrijheid.

Je hoeft het niet alleen te doen

Samen komen we verder

Creëren heeft ons hart. Het is hetgeen dat we het allerliefst doen. Maar: om ons vak vol vrijheid, professioneel te kunnen uitoefenen blijft het niet alleen bij dat creëren. Ondernemerschap en marketing heb je nodig om je doelen te behalen én om uiteindelijk zo het leven te vormen waar je zo van droomt.

Zelf leerde ik enorm veel van mijn afgelopen elf jaar als creatief ondernemer. Ik maakte een enorm grote persoonlijke én zakelijke groei mee en wil niets liever dan mijn kennis, die ik daarin opdeed, delen. Ik gun het jou zo enorm dat ook jij intens kan genieten van datgene dat je doet én dat het voldoende resultaat oplevert.

Droom jij van een bepaalde klant of opdracht? Zou je graag minder tijd spenderen achter de computer? Denk je dat je branding beter kan maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Vind je verkopen spannend? Wil je meer (juiste) klanten en meer financiële vrijheid? Ik help je heel graag verder met jouw persoonlijke vraagstuk.

hoe het werkt

orienteren

Op deze pagina vind je alle opties rondom coaching én kun je lezen hoe anderen mijn coaching ervaren hebben. Zo kun je een beeld vormen of ik de juiste coach ben voor jou.

kennismaken

Ben je enthousiast? Graag bel ik met je om te bespreken waar je tegenaanloopt. Ik geef je oprecht advies over óf en hoe we kunnen samenwerken.

groeien

Zijn we een match? Dan kunnen we samen aan de slag met een losse sessie of een traject. Ik ben een open boek en help jou de volgende stap nemen binnen je onderneming. 

Client quote

“Danku lieverd! Voor alle bemoedigden woorden en je waanzinnige ideeën”

— salon weddings

Mentorsessie

Vragenlijst via de mail om al jouw behoeftes in kaart te brengen

Mentor sessie van 2 uur

Follow up call van 15 minuten

betalen in 2 termijnen van 298  euro MOGELIJK

€595,- ex BTW

Mentortraject

KICKSTART SESSIE VAN 2 UUR

Mentoring dashboard met jouw doelen, to-do's en aantekeningen van sessies.

4 VERVOLGSESSIES VAN 1,5 UUR, VERDEELD OVER 4, 5 OF 6 MAANDEN (IN OVERLEG).

TUSSENTIJDS FEEDBACK + incheckmomenten VIA WHATSAPP / MAIL.

BETALEN IN 6 maandTERMIJNEN VAN 650 EURO MOGELIJK

€3900,- EX BTW

Let's do this

bekijk hier mijn coaching opties:

Een losse mentor sessie duurt 2 uur, en daarin kunnen we een hoop doen. Heb jij een idee van jouw ideale klant of opdracht maar geen idee hoe je die aan moet spreken? Wil je samen kijken naar jouw website en marketing? Of zijn er vooral mindset struggles waar je over wilt praten? I got your back!

Bij een mentor traject van 4 tot 6 maanden kunnen we werken aan jouw algehele groei als ondernemer. We maken samen een plan van aanpak, hebben regelmatig contact, we sturen bij waar nodig en vieren ook samen jouw successen!

Voortraject via de mail om al jouw behoeftes in kaart te brengen. 

Bedankt voor de mentorsessie. Het heeft mij heel veel opgeleverd met veel handvatten om aan de slag te kunnen aan mijn bedrijf. Toen wij samen door mijn website heengingen had ik continu een Oh ja moment! 

Het was een eyeopener toen jij vroeg waarom ik fotografeer en mij erop wees dat mijn visie helemaal niet terug te zien is op mijn website. Het belang van het communiceren van je visie met je klanten was voor mij eigenlijk een soort blinde vlek geworden. Dankjewel voor jouw hulp!

- Emily Breedveld Photography

Ik heb van Raisa zo veel geleerd waardoor zowel mijn bedrijf als ikzelf ontzettend gegroeid zijn. Wat ik vooral heel prettig vond is dat we zo concreet aan de slag zijn gegaan.

Samen hebben we dromen vertaald in concrete doelen en heb ik geleerd hoe ik mijn doelen kan bereiken. Raisa is echt super lief, behulpzaam en bijzonder inspirerend. Ik kan haar zeker aanbevelen als coach. 

- Anneke Veronica Photography

Let's do this!

Plan jouw kennismakingsgesprek of stel een vraag. Samen kijken we of we een match zijn en zoeken we naar de beste optie voor jou.


neem contact op

verzenden

Heb je vragen? Vul het formulier in en ik beantwoord ze voor je met liefde.

@raisazwart

enthousiast?