raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Ik verdien maandelijks zo'n 2000 a 3000 euro door het verkopen van mijn werk op Print on Demand sites. Daar kopen klanten prints (of andere producten) met mijn werk erop, en ontvang ik per verkoop een comissie voor het intellectueel eigendom dat ik aandraag (de foto).

schrijf je nu in

Omdat ik geloof dat dit niet alleen voor mij mogelijk is, maar voor iedere beeldmaker die werk maakt dat anderen zouden ophangen of neerzetten in hun huis, deel ik ontzettend graag mijn strategie met je. Succesvol verkopen via Print on Demand platformen vraagt namelijk om een sterke strategie. Er is veel concurrentie en je moet dus weten hoe je kunt opvallen.

In deze gratis mini training vertel ik je meer over Print on Demand, en deel ik de eerste stappen met je om succesvol te starten met verkopen!

Wil jij als beeldmaker passief inkomen creeren d.m.v. Print on Demand?

raisa zwart | education

  "Geweldig! Fijn om zo niet zelf het wiel uit te hoeven vinden maar te mogen afkijken bij een pro!"

  - jessica

  Superleuk, dank voor al deze tips! Super dat je dit allemaal deelt, echt heel erg leerzaam

  - Maan

  Ik ben super enthousiast over Print on Demand dankzij jou. De manier hoe jij motiveert en inspireert vind ik echt te gek en spreekt mij erg aan. Bedankt daarvoor!

  - Yara

  Masterclass
  Print on Demand

  waarmee ik 2000-3000 euro per maand verdien

  Ben jij er al klaar voor om all-in te gaan? Dan is de masterclass Starten met Print on Demand een aanrader! De masterclass bestaat uit 3,5 uur beeldmateriaal nog véél meer vertel over het succesvol verkopen van je werk op deze manier. Meer dan 300 beeldmakers deden 'm al, en ze gaven de masterclass gemiddeld een 9,6. Van velen van hen heb ik ook al enthousiaste berichtjes binnen over verkopen

  - Waar je op moet letten bij het aanmaken van je profiel op een Print on Demand site, en met hoeveel werken je idealiter online gaat.
  - Hoe vaak je zou moeten uploaden.
  - Hoe je zorgt dat je organisch vindbaar wordt, tussen al de concurrentie die er is.
  - Wat je kunt doen om marketing te voeren voor je werk, en hoe je het aanpakt als je liever alleen vertrouwt op de marketing van het Print on Demand platform.
  - En nog veel meer. Ik deel mijn complete strategie rondom het vindbaar worden en verkopen van je werk!

  In de masterclass vertel ik:

  you're in the right place.

  ga naar de masterclass