Over print on demand

Print on demand is mijn meest passieve inkomstenbron. Twee jaar geleden startte ik met het uploaden van mijn reisfotografie op verschillende platformen die mijn foto's gebruiken om o.a. wall art te verkopen aan hun klanten. Ik maak de foto's en upload wanneer ik maar wil, zij doen de marketing, de productie én de klantenservice.

Maandelijks krijg ik een vergoeding voor alle producten die zijn verkocht, die inmiddels op is gelopen naar 2000 tot 3000 euro in de maand. 100% passief. 

Inmiddels heb ik het mijn missie gemaakt om ook andere creatievelingen te helpen om op deze manier passief geld te verdienen, en heb ik zowel een gratis mini training als een betaalde masterclass ontwikkeld om dat te doen.

Op deze pagina lees je er alles over!

Gratis mini training

  Benieuwd naar welke platformen ik gebruik om mijn werk te verkopen én wil je weten welke stappen ik aanraad om efficient en strategisch te beginnen met Print on Demand? 

  Meld je aan voor de mini training. Ik deel de vijf stappen die jou gaan helpen om te starten met Print on Demand!

  Masterclass

  Ben jij er klaar voor om all-in te gaan? Dan is de masterclass een aanrader! De masterclass bestaat uit 3,5 uur beeldmateriaal nog véél meer vertel over het succesvol verkopen van je werk op deze manier. Meer dan 220 beeldmakers deden 'm al, en ze gaven de masterclass gemiddeld een 9,6. Van velen van hen heb ik ook al enthousiaste berichtjes binnen over verkopen.

  In de masterclass vertel ik:

  - Waar je op moet letten bij het aanmaken van je profiel op een Print on Demand site, en met hoeveel werken je idealiter online gaat.
  - Hoe vaak je zou moeten uploaden.
  - Hoe je zorgt dat je organisch vindbaar wordt, tussen al de concurrentie die er is.
  - Wat je kunt doen om marketing te voeren voor je werk, en hoe je het aanpakt als je liever alleen vertrouwt op de marketing van het Print on Demand platform. 
  - En nog veel meer. Ik deel mijn complete strategie rondom het vindbaar worden en verkopen van je werk!

  Lees meer over de Masterclass