post filed in:

Bruiloft inspiratie

Kleine bruiloften & Elopements

Ik geloof echt in het maken van de keuzes die jij wilt, de keuze om je leven op een bepaalde manier in te richten maar om wat meer specifiek en relevant te zijn: om jouw bruiloft precies zo in te richten hoe jullie dat willen. Je eigen pad te kiezen en tradities niet of juist wel te volgen op basis van jouw voorkeuren, en niet op hoe je denkt dat het hoort of wat anderen van je willen. Om alleen die mensen uit te nodigen die je erbij wilt hebben en om de dag precies zo te plannen als je wil.

 

Vandaag vertel ik je daarom graag over wat mij aanspreekt in kleine, intieme bruiloften of zelfs elopements. Elopements zijn in Europa, en al helemaal niet Nederland (nog) niet zo bekend, maar het geeft aan dat je trouwt met ‘slechts’ zijn tweeën of met alleen enkele getuigen. Soms zelfs ook nog in het geheim.

 

De termen klein & intiem zijn natuurlijk vrij subjectief maar ik doel op de bruiloften tot +/- 40 gasten, die er de hele dag en avond bij zijn. Sommige van deze bruiloften zijn in het buitenland (Destination Weddings) maar zo’n bruiloft kan uiteraard net zo goed in eigen land zijn. Het zijn de bruiloften waar ik me het meest thuis voel. Het is persoonlijk, veel van de gasten kennen elkaar vaak al en naar mijn mening / ervaring is er voor jullie als bruidspaar veel meer tijd om te genieten en om met je gasten te zijn.

 

Het is het type bruiloft waar ik zelf ook van droom… Een kleine groep gasten, alleen de mensen die echt dichtbij me staan en mij goed kennen. De gelegenheid om alle keuzes te maken zoals we dat zelf willen en om zoveel mogelijk tijd te kunnen genieten, misschien wel om het feest te verspreiden over meerdere dagen. Genoeg ‘fantasy wedding’ gespeeld voor nu, mocht jij ook dromen van een intieme bruiloft en zoek je nog iemand om jullie verhaal te vertellen in de vorm van een romantische, sfeervolle reportage, dan weet je me te vinden!

 

2016-10-11_0041

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter