post filed in:

Portretfotografie

Op avontuur in de Kennemerduinen

Anne en ik gingen op avontuur, (bijna) in eigen achtertuin. Op een paar minuutjes rijden vanaf Santpoort-Noord ligt 1 van de ingangen van Nationaal park de Kennemerduinen. Normaal al een prachtige omgeving – maar met een beetje sneeuw, heel veel kou en een bevroren meer waan je je er echt in het buitenland.

Misschien hebben jullie het op Facebook al voorbij zien komen, maar Anne komt t/m eind Juni stage bij mij lopen. Dat houdt in dat ze helpt met shoots, sommige bruiloften, nabewerking en nog veel meer dingen die komen kijken bij het ‘fotograaf zijn’ en bij een bedrijf hebben. Het leek ons een goed idee om een aantal foto’s van elkaar te maken, zodat ik Anne aan jullie voor kan stellen, en stiekem omdat het natuurlijk ook gewoon superleuk is om te doen. Hoewel ik Anne van tevoren nog waarschuwde dat ik niet snel tevreden ben met foto’s van mijzelf werd ik blij verrast door het resultaat! Ik ben erg blij met de foto’s, bedankt Anne!

Portretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de KennemerduinenPortretshoot in de Kennemerduinen

  1. Sabine Gaastra says:

    Super mooi!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter