post filed in:

Portretfotografie

Christine | Zwangerschapsshoot in Amsterdam

Fine art Zwangerschapsshoot in AmsterdamHet blijft bijzonder dat je als fotografe zoveel mooie momenten uit andermans leven mee mag maken – ze zelfs niet alleen mee mag maken maar bij mag dragen in de vorm van het maken van foto’s, die hopelijk door meerdere generaties bekeken zullen worden en een mooie herinnering zijn aan deze momenten of periodes.  Zo fotografeerde ik in September de bruiloft van Christine & Shan Twan en vertelde Christine me later dat ze tijdens de bruiloft al zwanger was :-). Ik vond het dan ook superleuk dat ze vroeg of ik langs kwam voor een zwangerschapsshoot, en of ik over enkele weken ook een newbornshoot wil maken.

Christine, je bent prachtig! Ik kan niet wachten om jullie kindje te ontmoeten en ook van dat moment weer samen een mooie fotoserie te maken :-).

Fine art Zwangerschapsshoot in AmsterdamFine art Zwangerschapsshoot in AmsterdamFine art Zwangerschapsshoot in AmsterdamFine art Zwangerschapsshoot in Amsterdam

  1. Karin Smit says:

    Prachtige foto’s weer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter