Bruidsfotograaf Buitenland | ♥ Prachtige shoots in het buitenland ♥

post filed in:

Fotografie bij trouwen in het buitenland

Op zoek naar een Bruidsfotograaf in het Buitenland? Want jullie denken aan trouwen in het buitenland? Of hebben jullie misschien jullie droombruiloft in het buitenland al gepland en zijn jullie op zoek naar een Nederlandse bruidsfotograaf om met jullie mee te reizen? Ik vind reizen té gek en het is dan ook een droom die uitkomt nu ik beide passies (fotografie & reizen) met elkaar kan combineren. Meer weten over bruidsfotografie in het buiteland? Lees hieronder verder. Direct contact opnemen voor een kennismakingsgesprek of gepersonaliseerde offerte kan natuurlijk ook!

Bruidsfotograaf buitenland

Fotograferen in het buitenland


Reizen vind ik, net als het fotograferen van bruiloften, helemaal geweldig! Ik reis dus graag met jullie mee wanneer jullie trouwen in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften in de Ardennen in België, een chique buitenbruiloft in Frankrijk of Italië, of verre Destination Weddings op locaties als Curacao of Zuid Afrika. Ik hoor graag wat voor prachtige dag jullie gepland hebben in het buitenland en hoe ik jullie kan helpen deze herinneringen vast te leggen op beeld, zodat jullie keer op keer júllie dag kunnen herbeleven.

Kosten voor fotografie in het buitenland


Voor bruiloften in het buitenland hanteer ik een minimale boeking van 6 uur, exacte prijsinformatie vind je hier. Naast mijn uren fotografie bereken ik alleen nog de reis- en verblijfskosten. (Vluchten, accommodaties, transfer of huurauto e.d.) Het boeken van deze zaken gebeurt altijd in overleg met jullie.

Mijn werkwijze


Hebben jullie naar aanleiding van deze informatie en mijn portfolio interesse in mijn bruidsfotografie? Ik hoor graag van jullie! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is, en bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Als alles klopt, goed voelt, en we de boeking definitief maken kijken we samen naar opties voor vluchten en accommodaties. Ik arriveer 1 á 2 dagen voor de bruiloft al op locatie om goed voorbereid te zijn. Enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie al een eerste preview en na enkele weken de rest van de foto’s! 

// Fine Art Bruidsfotografie voor Destination Weddings // Fotografie bij trouwen in het buitenland // Natuurlijk ook beschikbaar voor bruiloften in Nederland! //

Bruidsfotografe buitenland

Reply...

the shop

Did you know you can have my work up on your wall. Get ready for fine art photography prints that will ignite your wanderlust

JOIN THE FUN

instagram

See my latest work, some personal stuff & travel destinations. Let's connect and get to know each other! 

ON INSTAGRAM

Want to stay in touch?

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter