post filed in:

Bruidsfotografie

Bruiloft Inspiratie | Tips voor Brides – to – Be

Hoewel ik zelf nog geen trouwplannen in het vooruitzicht heb, ben ik wel bijna dagelijks te vinden op trouwblogs, lees ik magazines over trouwen en bezoek ik zelfs trouwbeurzen. Inspiratie genoeg dus, mocht het ooit zover komen ;-). Het leek me leuk op deze manier eens mijn favoriete inspiratiebronnen op het gebied van bruiloften met jullie te delen!

Magazines over trouwen

Zelf lees ik graag tijdschriften. Tuurlijk is er tegenwoordig veel meer informatie te vinden op het internet, maar het is toch anders om lekker op de bank, met een kopje thee, een tijdschrift door te bladeren. Mijn favoriete tijdschriften (op het gebied van bruiloft inspiratie) zijn:  Bruid & Bruidegom magazine, Witwedding, Martha Stewart Weddings, en Southern Weddings. De laatste 2 zijn overigens Amerikaanse Magazines en in Nederland te verkrijgen bij de winkel van The American Book Centre. Ook érg leuk is het Trouwplannen Magazine – bij de Love & Marriage beurs ontvang je het magazine gratis, daarnaast is het magazine ook te bestellen in de webshop van Trouwplannen.nl. Een échte aanrader qua inspiratie en deze valt ook nog eens prachtig ingepakt op je deurmat!

bruiloft inspiratie in magazines, Fine art Bruidsfotografie door Raisa Zwart

Ook een blad vol met bruiloft inspiratie: de jaarlijkse uitgave van TOPTROUWLOCATIES, gratis aan te vragen voor aanstaande bruidsparen.

Bruiloft inspiratie op Pinterest

Zelf ben ik een enthousiast gebruiker van Pinterest, en ik weet vele mensen met mij :-). Ook voor aanstaande bruidsparen is dit natuurlijk een perfecte plek om inspiratie op te doen. Zo kun je moodboards maken met wat je mooi vind, en deze vervolgens delen met je leveranciers. Zo weten zij precies wat je mooi vind. Neem ook eens een kijkje op mijn Pinterestpagina!

Inspiratie voor je bruiloft in magazines, Fine art Bruidsfotografie door Raisa Zwart - Bruiloft Inspiratie

Fine art bruidsfotografie in Nederland en buitenland, destination weddings

Trouwblogs

Laten we ook zeker niet de trouwblogs vergeten! Je vind er volop bruiloft inspiratie; van trouwlocaties tot DIY projecten – voor ieder wat wils. Zo laat me regelmatig inspireren door:

* Erg handig voor het volgen van meerdere (trouw)blogs is de app: Bloglovin. Je geeft aan welke blogs je graag volgt en vervolgens kun je zowel op je computer, als op je tablet of telefoon gemakkelijk bekijken welke blogs er nieuwe posts hebben geplaatst en of die interessant zijn voor jou! Je kunt zelfs posts opslaan om later terug te lezen.

Uiteraard zijn er nog véél meer geweldige trouwblogs, magazines en andere plekken om bruiloft inspiratie te vinden. Toch wil ik op deze manier een handje helpen, wellicht staat er een leuk magazine of blog tussen dat je nog niet kent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter