post filed in:

Bruidsfotografie

In de Spotlight: Te Leuk Trouwen

Te leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art Bruidsfotografie

Enkele weken geleden was ik bij Engaged – een uniek evenment vól trouwinspiratie. Ik schreef al eerder een blog over dit prachtige evenement, maar bij deze wil ik jullie ook nog even voorstellen aan een van de vendors die ik daar ontmoette: Te Leuk Trouwen.

Te Leuk Trouwen is opgezet door Tim en Esther – Tim en Esther werkten beide al bij grote publieksevenementen en tv-producties, en begonnen samen Te Leuk Hout: een webshop met handgemaakte stoere tafels, woonaccessoires en stoelen. (Ik raad je zeker aan een kijkje te nemen in webshop). Beiden hebben een passie voor het organiseren van evenementen, en zo ontstond uiteindelijk het idee voor Te Leuk Trouwen: Tim en Esther organiseren bruiloften op binnen- en buitenlocaties, aangepast aan jouw persoonlijke stijl! Ze hebben door de jaren heen heel wat spullen verzamelt (denk aan: mooie stretchtenten, vlondervloeren, meubels, festivallampjes, servies etc.) , en zoek je iets wat ze niet in huis hebben? Dan maken ze het wel! Te Leuk Trouwen verzorgd dus zowel de productie, als de styling van bruiloften. Neem ook eens een kijkje op de site voor meer informatie en een sfeerimpressie.

Ik ben fan! De grote stand van Te Leuk Trouwen op Engaged was prachtig, helemaal in Festival / Bohemian stijl – Ik hou ervan! En uiteraard kon ik het niet laten om er foto’s van te maken!

Te leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art BruidsfotografieTe leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art BruidsfotografieTe leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art BruidsfotografieTe leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art BruidsfotografieTe leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art BruidsfotografieTe leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art BruidsfotografieTe leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art BruidsfotografieTe leuk Trouwen - Raisa Zwart Fine Art Bruidsfotografie

Zwart Fotografie is actief op het gebied van Bruidsfotografie, Mode- en Portret Fotografie. Meer van mijn werk zien? Neem snel een kijkje in mijn Portfolio, of bekijk mijn andere Blogposts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter