post filed in:

Nieuws

Hoogtepunten van 2014

Begin 2014 besloot ik mij volledig te richten op de fotografie, en begon ik full-time voor mezelf te werken. Sindsdien is er veel gebeurd…. Dit jaar fotografeerde ik een hoop bruiloften, newborn’s, families, en andere mooie mensen & momenten. Hoewel deze zelfstandigheid zo nu en dan flink wat stress mee kan brengen, en het kei-hard werken is, heb ik geen moment spijt gehad van mijn beslissing – fotograferen is écht mijn passie, en het is geweldig om er elke dag mee bezig te zijn.

Ook heb ik dit jaar veel collega-fotografen ontmoet, zo liep ik mee met Amanda Drost van Passion Photography als second shooter en volgde ik een 2-daagse workshop bij Anouschka Rokebrand – van beiden heb ik erg veel geleerd! Ook was ik dit jaar te vinden bij hét Wedding Event van het jaar: Engaged – waar ik veel inspiratie opdeed en leveranciers van bijvoorbeeld bruidsboeketten, jurken, en drukwerk tegenkwam. Telkens viel het mij op hoe open en creatief iedereen is binnen de Nederlandse trouwbranche – echt heel leuk dus om daar deel van uit te mogen maken :-).

In 2014 ben ik ook begonnen met Analoge Fotografie, en maakte ik weer een aantal mooie reizen naar Marrakech, Mallorca, Costa Rica, Panama en New York.  Ik hoop natuurlijk dat 2014 voor jullie ook een mooi jaar is geweest – en wens jullie een geweldig 2015 toe! Bij deze deel ik graag nog een aantal van mijn favoriete foto’s van 2014!

Fine Art Bruidsfotografie Landgoed Elswout overveen

De eerste bruiloft van 2014 was die van Safiye & Jeffrey – Een prachtig stel, mooi weer én een prachtige locatie! (Landgoed Elswout)

DSC_3851

In Mei had ik het genoegen om Cecilia te fotograferen, wat een heerlijk shoot was dit!

In Mei had ik het genoegen om Cecilia te fotograferen tijdens een editorial shoot op het strand van Bloemendaal, wat een heerlijk shoot was dit!

ringenFine Art Bruidsfotografie Barneveld Utrecht

Bruidsfotografie reportage zwart-wit

Als Second Shooter bij Amanda Drost ontmoette ik dit mooie stel; Marjon & Robin – een geweldige dag om gefotografeerd te hebben.

Portretfotografie tegenlicht velsen, bloemendaal, haarlem fotoshootSpontane portretfotografie

tegenlicht portret in de duinen fotoshoot

Babette kreeg een fotoshoot kado van haar broer – ik fotografeerde haar in het duingebied bij Parnassia, en werd blij verrast met een mooie zonsondergang.

Fine art bruidsfotografie details
Bruidsreportage Details Bloemen bruidsboeket

Bruidsfotografie Duin en Kruidberg Landgoed Santpoort Haarlem Sfeervol Fine Aert

Ik fotografeerde een hoop mooie bruiloften….

Newborn Fotografie aan huis

En Newbornshoots :-).

 

 

 

Loveshoot Fotoshoot Engagement Verlovingsshoot Strand Bloemendaal Zandvoort Parnassia

Henno vroeg zijn vriendin ten huwelijk – voor mijn camera! – en zij zei JA!

analoog Fotografie Pentax K1000 filmisnotdead Fujifilm 200

analoog Fotografie Pentax K1000 filmisnotdead Fujifilm 200

Op Mallorca deed ik voor het eerst een poging tot analoog fotograferen met mijn Pentax K1000 – en was op slag verliefd!

2014-11-16_0016

Ook een favoriet is deze editorial shoot met Jenny van Healtyfans – op industrieële locatie bij Lijm & Cultuur Delft.

Evenement fotografie Sky Radio - Jason Mraz Amsterdam Westerliefde concert

Zeker een geluksmomentje: naar een zeer intieme showcase mogen van een van mijn favoriete artiesten: Jason Mraz, én dan ook nog foto’s ervan mogen maken voor SkyRadio :-).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter