Trouwen in Italie | Inspirerende bruidsfotografie | Raisa Zwart

post filed in:

Bruidsfotografie in Italië

Bruidsfotografie in Italië

Trouwen in Italië geeft zoveel mogelijkheden. Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Puglia, samen op avontuur op Sardinië… Italië staat bol van de prachtige plekken en is wat mij betreft een van de mooiste landen om in te trouwen. Daarom breidde ik mijn bruidsfotografie diensten enkele jaren uit naar dit prachtige land. Bruidsfotografie in Italië dus: ik reis graag met jullie mee om deze ongetwijfeld prachtige dagen voor jullie te fotograferen.Mijn hart gaat sneller kloppen van bruiloften Italië. Zó dankbaar ben ik dat ik iedere keer weer onderdeel mag zijn van het grote avontuur dat trouwen in het buitenland heet. Het blijft toch een heel bijzonder iets. Plannen jullie een bruiloft in Italië? Ik ben héél erg benieuwd naar jullie plannen!

Trouwen in Italie

Mijn werkwijze als bruidsfotograaf in Italië 

Het is de vraag die ik vaak krijg: hoe ben jij dan op zo’n dag? Wat is je werkwijze bij een destination wedding? Als bruidsfotograaf (in Italië), maar ook als persoon is mijn plek vooral op de achtergrond. Ik ben voortdurend op zoek naar schoonheid, naar de intieme momenten en mooie details. Van tevoren heb je van mij al een hoop tips gehad omtrent fotografie. Denk bijvoorbeeld aan het zorgen voor een opgeruimde plek tijdens het aankleden, het klaarleggen van alle belangrijke details en het maken van een lijstje voor de familiefoto’s, zodat je op de dag zelf alleen nog maar hoeft te genieten. Ik neem graag mijn tijd en ben vaak aanwezig vanaf de voorbereidingen tot het eerste gedeelte van het feest. Op die manier wordt jullie hele verhaal vastgelegd. Tijdens de shoot geef ik jullie aanwijzingen maar focussen jullie vooral op elkaar. Dit is hét moment van de dag om je even helemaal bewust te zijn van wat er gaat gebeuren of al gebeurd is: jullie gaan ja tegen elkaar zeggen. Ja tegen altijd samen, tegen alles wat die ander voor jou is en ja tegen de liefde. Mijn hele werkwijze is er van A tot Z op gericht om jullie te ontzorgen en jullie verhaal op de ‘fine art manier’ vast te leggen: om uiteindelijk te zorgen voor een prachtig album dat generaties lang doorgegeven kan worden.

Voor bruidsfotografie in Italië ben ik over het algemeen 1 a 2 dagen voor de bruiloft op locatie, om alle mooie trouwlocaties te spotten en eventueel wat extra uurtjes te fotograferen voor een engagement shoot, het diner de avond van tevoren of andere mooie momenten die er die dagen gebeuren.

Recente bruidsreportages en reis-series in Italië 

Yaël & Hugo | Bruiloft in Radicondoli, Toscane Italië
Bruidsfotografie bij Masseria Montenapoleone, Puglia Italië

Bridal session bij Torre Pozzelle, Puglia Italië

Road trip door Zuid-Italië
Pastel perfect Lucca in Toscane
Ostuni & Ceglie Messapica

Contact opnemen

Willen jullie gaan trouwen in Italië en hebben jullie naar aanleiding van deze informatie en mijn portfolio interesse in mijn bruidsfotografie? Ik hoor graag van jullie! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is, en bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Als alles klopt, alles goed voelt, maken we de boeking definitief en begint het feest past echt. De komende tijd houden we natuurlijk contact en leer ik jullie graag beter kennen. Zo kunnen jullie me altijd vragen om tips qua leveranciers of planning en spreken we nog een tweede keer af om de details van jullie dag te bespreken. Enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie al een eerste preview! Ik stuur jullie graag vrijblijvend mijn brochure met alle informatie.

Bruidsfotografie Italie Details bruiloft italieBruiloft Italie Bruidsfotografie Toscane Fotografie bruiloft italie Lunch bruiloft Toscane Fotografie trouwdiner Italie Bruidsfotografie Toscane, Italie

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Reply...

the shop

Did you know you can have my work up on your wall. Get ready for fine art photography prints that will ignite your wanderlust

JOIN THE FUN

instagram

See my latest work, some personal stuff & travel destinations. Let's connect and get to know each other! 

ON INSTAGRAM

Want to stay in touch?

Want to become friends? I send out a monthly letter with inspiration I found. it Can be about photography, business, life in general. Anything reallY! it's A peek inside my mind for the insiders. Sign up below.

monthly letter