investeer nu in deze masterclass t.w.v. €195, voor maar €97,-

raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Masterclass: Boost je sales met ChatGPT

Ontdek de kracht van ChatGPT voor jouw creatieve onderneming

Maximaliseer je ChatGPT resultaten. Ontwikkel unieke verkoopstrategieën, doe doelgroep onderzoek, genereer eindeloze content ideeën, laat de AI voor je schrijven. Bespaar tijd, leer de skills van de toekomst en gun jezelf deze voorsprong.

Loop je op dit moment vast? Blijven sales uit? Weet je niet wat de volgende stap is?

Laat chatgpt je helpen

Maar mis je momenteel het budget voor een kostbare training of coaching? 

Kost social media content maken jou véél te véél tijd?

Weet je vaak niet waar te beginnen óf zit je perfectionisme je in de weg?

ChatGPT is de ultieme sparring partner, kickstarter van creativiteit en heavy lifter op het gebied van content creatie en recycling.

Maar dan moet je het wel goed aansturen

En dat is nu net waar ik het mis zie gaan. Prompts zijn te simpel, resultaten te generiek: en dat is niet waar jouw doelgroep op aangaat. Dat is niet hoe ChatGPT jou gaat helpen effectiever te verkopen aan je ideale klant. Dat is niet hoe je tijd bespaart en jouw business en content naar een hoger niveau brengt. 

Jouw ChatGPT resultaten vallen tegen omdat je het ziet als quick fix, i.p.v. waardevol hulpmiddel bij het ontwikkelen van een consistente en effectieve sales strategie. De ideeën die je terugkrijgt zijn teleurstellend omdat je te weinig input geeft, en teksten die de tool voor je schrijft blijven te generiek omdat je de bot jouw tone of voice niet hebt aangeleerd...

Binnen 80 minuten leer ik je hoe je wél alles haalt uit deze krachtige tool voor jou als creatief ondernemer. 

150+ creatieve ondernemers gingen je voor:

01

02

03

Het genereren van oneindig veel content ideeën, gericht op een specifiek (verkoop) doel

Het versnellen van processen zoals content recycling, doelgroep onderzoek, het maken van sales pages, e-mail funnels en meer.
​⁠

Het uitdenken van uitgebreide sales strategieën, aangepast op jouw doelgroep, hun behoeftes en twijfels.

Dit wil ik

ChatGPT kan je o.a. helpen met:⁠

04

het schrijven van social media posts, blogs, podcast + video scripts, in jouw tone of voice.
​⁠

introducing...

Boost je sales met chatgpt

80 minuten aan kennis, inspiratie, prompts en meer. Ik laat je precies zien hoe je ChatGPT inzet voor het boosten van jouw sales, als creatief ondernemer. 

Samen zorgen we dat ChatGPT een échte aanvulling wordt op jouw bedrijf, je tijd bespaart en marketing efforts met bijbehorende resultaten naar hogere niveaus brengt. 

Deze video masterclass is voor-opgenomen en kun je volgen wanneer je wilt. 

Het belangrijkste dat ik geleerd heb en meeneem is dat je ChatGPT een rol kunt geven waardoor je heel in-depth gesprekken kunt voeren met een sparringspartner. "

Nikki, Designer @ LIINK

Are you ready for it?

Mijn ochtend start langzaam. 𝐃𝐞 𝐳𝐨𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐣𝐧𝐭, ik drink een kop koffie buiten de deur. Tegen de tijd dat ik mijn telefoon en mail check zie ik wat ik gemist heb: een ondernemer investeerde aan de hand van een evergreen e-mail funnel in een online training, er zijn 10 fotografie prints verkocht, en ik heb een nieuwe aanvraag binnen voor een coaching traject.⁠

Dit soort resultaten en ochtenden zijn inmiddels de 𝐫𝐞𝐠𝐞𝐥 𝐢𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠. Mijn jarenlange focus op authentieke marketing, en het opbouwen van een sterk merk werpt z'n vruchten af. Mijn bedrijf voor een groot deel niet meer direct afhankelijk van het aantal uren dat ik maak: precies zoals ik het graag wilde.⁠

De afgelopen maanden creëerde ik meer waardevolle content dan ooit, met behulp van ChatGPT. 

Bij nieuwe technieken en kansen sta ik graag vooraan. Ik experimenteer er over het algemeen op los, en wanneer ik op goud stuit, of in ieder geval het gevoel heb wat verder te zijn dan mijn doelgroep op een bepaald punt, komt de drang om mijn kennis en ervaringen te delen vaak snel tot stand.⁠

Zo ook nu. Ik laat je heel graag zien wat ik heb geleerd, en leer je hoe je ChatGPT inzet om jouw aanbod beter en efficiënter te verkopen. 


Ik ben Raisa, en ik help jou creëren & ondernemen vanuit zelfvertrouwen, strategie en vrijheid. 

Mijn visie & verhaal

Wat ga ik precies leren?

12

Jaar ervaring met ondernemen en verkopen

30+

Lanceringen op mijn naam

150k

Winst in 2023, terwijl ik 20 uur per week werkte

2000+

Ondernemers die ik heb mogen helpen

IN de masterclass bespreken we:

veel gemaakte fouten bij gebruik van chatgpt

Weten wát ChatGPT precies is, hoe het werkt en vooral hoe je het niet moet gebruiken is een super waardevolle start. Stap uit de beginnermodus en omarm de echte potentie van deze tool voor jouw bedrijf.

Verkopen met behulp van ChatGPT

Vervolgens laat ik je zien hoe je de AI gebruikt om samen met jou uitgebreide verkoopstrategieën uit te werken, die geoptimaliseerd zijn voor jouw ideale klant, én jouw eigen voorkeuren als ondernemer. 

Content maken en optimaliseren 

Ideeën genereren is waar de chatbot schittert. Start vanuit jouw eigen  creativiteit, geef die een kickstart en flinke boost door ChatGPT actief in te zetten als sparring partner en gebruik het als bron aan oneindige ideeën. 

  • 12 jaar ervaring als ondernemer.
  • 7 jaar ervaring als coach
  • 3 bedrijven opgezet, 1 verkocht.

MIJN TRACK RECORD

  • Locatie onafhankelijk.
  • Winst in 2023: €150.000 
  • Werkuren: 20-25 per week
  • Ik mocht al meer dan 2000 ondernemers met de groei van hun bedrijf & strategisch plannen.
  • Mijn bedrijf ondersteunt mijn droomleven.

Handige prompts voor creatieve ondernemers 

Ik geef je nog wat extra waardevolle prompts mee op het gebied van verkopen én daarbuiten, verwijs je naar een extra bron aan prompts en stuur je op weg met super veel motivatie om te gaan experimenteren en de skill van de toekomst te omarmen. 

Website en sales pages verbeteren

Wist je dat je jouw website door ChatGPT kunt laten scannen door de ogen van je ideale klant? Dat lees je goed. Duik in het hoofd van je ideale klant en ontvang suggesties voor verbeteringen van de AI. 

Je krijgt direct toegang de 80 minuten durende video masterclass, verdeeld in hoofdstukken en te volgen in een fijne online omgeving. 


Meld je aan

Je hebt onbeperkt toegang, en bekijkt deze op je eigen tijd en tempo.

BONUS: je ontvangt 15 hele waardevolle in depth prompts.


Bekijk de masterclass

Via de chat kun je achteraf jouw vragen bij mij neerleggen.


Stel jouw vragen

hoe het werkt

Boost je sales
met ChatGPT

direct, Onbeperkt toegang tot masterclass

Meld je aan € 97,-

Let's do this!

t.w.v. €195,-,
exclusief btw

support per chat

150+ ondernemers gingen je al voor

Betalen kan ook in termijnen

*Bij elke deelname aan een masterclass plant ik een boom (ter vergroening van de aarde) via mijn partner Trees for All. 

"Ik gebruikte ChatGPT al, maar kwam steeds niet tot de juiste output. Door de masterclass weet ik nu veel beter hoe ik tot betere resultaten kan komen."

Laura janssen

Wat maakt deze masterclass anders? Waarom werkt het? 

Ik focus in de masterclass op een combinatie van skills, ervaring én mindset. We kijken naar we je moet weten, kunnen én voelen om tot de resultaten te komen die ik je beloof. De training is daarmee all-round, heeft een coachende ondertoon én je kunt mij ten alle tijde vragen stellen. Bovendien is de masterclass speciaal gemaakt voor creatieve ondernemers. 

Veelgestelde vragen

Wat is de tijdsinvestering als deelnemer? 

De masterclass duurt ongeveer 80 minuten. Daarna raad ik je uiteraard aan om ChatGPT veel te gebruiken om te oefenen en te experimenteren. Maar dat levert je uiteindelijk alleen maar tijd en kwaliteit op. 

Wat als ik de strategieën toe pas en ze niet voor mij werken?

Ik bied een tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Binnen die periode mag je mij mailen met je bevindingen en storten we het geld dat je betaalde terug.

Daarnaast mag je mij altijd vraagstukken voorleggen.  Doordat er al 130+ ondernemers meededen met de training, en ik dezelfde strategieën teach tijdens mijn mentor trajecten, weet ik  echter dat de strategieën heel goed werken voor creatieve ondernemers. Maar mocht er toch iets niet voor je werken: dan denk ik graag mee hoe we het kunnen aanpassen zodat het wel werkt. 

Is het moeilijk om deze training te volgen? 

Nee hoor. Je ontvangt toegang tot mijn leeromgeving die heel intuitief werkt. De training bestaat uit duidelijke video hoofdstukken. Support werkt via de mail of chat. Het is heel simpel, maar uiteraard staan ik en mijn assistente je bij als iets niet lukt. De inhoud zelf is to the point, uitgebreid maar niet té uitgebreid, en praktisch ingesteld. Ik weet zeker dat je het kan volgen en er veel aan gaat hebben.

Schrijf je hier in

Je kunt in termijnen betalen.

Is de masterclass voor beginnende of ervaren ChatGPT gebruikers?

Beiden deden mee en beiden gaven aan veel aan de masterclass te hebben gehad. Of je dus compleet nieuw bent, of ChatGPT al regelmatig gebruikt: als bovenstaande teksten en onderwerpen je aanspreken is deze masterclass voor jou.