raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Masterclass Authentieke IG stories maken

Lees dan meer

raisa zwart | education

Wil jij echte connecties
maken d.m.v.
je stories én meer klanten aantrekken?

Instagram stories zijn een ontzettend waardevolle marketing tool

Mits je ze goed gebruikt natuurlijk

En dat is nu net waar het bij veel ondernemers mis gaat.  De ene week posten ze wel, de andere niet. Ze verkopen zonder op te warmen, delen content die geen engagement oproept, de inspiratie mist, volgers worden geen klanten, en ga zo maar door.

Ik vind het zó zonde. De afgelopen jaren heb ik zowel bij anderen als bij mezelf gezien hoe veel je kunt bereiken door het maken en delen van authentieke stories die jouw volgers ráken, en die daardoor ideale klanten opleveren.  Ik weet dit alles op jouw eigen manier kan en dat je dus niet bang hoeft te zijn dat jij dit niet kunt. Waar een wil is is een weg. En: je mag het op jouw eigen authentieke manier doen.

'Authentieke Instagram stories maken' is een video masterclass voor creatieve ondernemers waarin je leert hoe je authentieke stories inzet voor het maken van connecties met volgers, en het aantrekken van klanten.

introducing...

AUTHENTIEKE IG STORIES MAKEN

Want tijd is ons meest waardevolle bezit. En ik wil dat je die van jou kan vullen met de werkzaamheden, mensen en momenten waar je gelukkig van wordt.  Minimalistische en authentieke marketing is voor mij 'key'. En dat kan het voor jou ook zijn.

Deze masterclass is praktisch & hands-on, maar gaat ook in op mindset struggles die je tegen kunt komen bij het maken en delen van authentieke Instagram stories. Met een duidelijk stappenplan én online support na de masterclass geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont om nu toch echt eens alles uit Instagram te gaan halen dat er in zit.

Zodat jij voortaan geen tijd meer verspilt aan stories die niet werken

Ik deel graag mijn methode met jou

De masterclass was super leerzaam! Ik had het idee alsof ik tegen over Raisa zat in mijn woonkamer in plaatst van achter mijn bureau. Ik heb heel veel geleerd en nieuwe inspiratie opgedaan. 

- shauni hartland over een van mijn vorige masterclasses

Are you ready for it?

Wellicht herken je je wel in het volgende:

Wellicht herken je je wel in het volgende:

Je weet niet wat je 'moet' posten op Instagram. Het kan je verlammen en daardoor ben je soms wel zichtbaar en soms niet.


Instagram stories zijn geen prioriteit voor je, maar dat zou je wel graag willen. 

Of: je besteed er juist wel veel aandacht aan maar niemand lijkt het op te merken. Er komen niet voldoende tot geen klanten uit.

Je bent een creatieve, ambitieuze ondernemer en:

Of: je durft sowieso de stap nog niet te zetten om zichtbaar te zijn. Je denkt: wie ben ik om dat te doen? Gaat het te veel zijn? Zitten mensen op mij te wachten? 

Je bent er klaar voor om authentiek aan de slag te gaan met je stories en er écht connecties mee te maken en klanten mee aan te trekken.

Wat je nodig hebt is:

Een top-down benadering

Ik geef je de kennis, vaardigheden én mindset mee om effectievere en authentiekere stories te maken.  Door o.a. na te denken over wat précies het doel van jouw stories is ga je gemotiveerder zijn om ze te maken.

Een duidelijke methode

Uiteraard geef ik je een duidelijke methode mee die jij kunt aanhouden voor het  vinden van inspiratie en het creëren en delen van jouw stories.

consistentie én flexibiliteit

Zoals met al mijn methodes en masterclasses zijn de strategieën gefocust op consistentie, maar is er veel flexibiliteit mogelijk om alles toe te passen op de manier waarop jij jouw bedrijf wilt leiden en leven wilt leven.

Waarom stories effectief zijn en hoe jij ze in jouw voordeel kunt laten werken.

Hoe je zorgt dat je stories altijd authentiek zijn, óók als je je aanbod er mee verkoopt.

Hoe je jouw stories strategisch kunt gaan plannen en waar je inspiratie vandaan kunt halen

Hoe je een duidelijk en aantrekkelijk  verhaal vertelt in jouw stories

Dat het niet perfect hoeft. je voelt dat je mag groeien en experimenteren

Dat je niet te veel bent. Jouw volgers en klanten zitten namelijk echt te wachten tot jij zichtbaar durft te zijn. En nu ben ook jij er klaar voor.

NA de masterclass weet je...

Ja dit wil ik!

En dit krijg je precies

Toegang tot de video's van deze masterclass. 1,5 uur aan beeldmateriaal rondom dit specifieke onderwerp + de mogelijkheid om achteraf vragen te stellen.

Online support. Ik ben persoonlijk beschikbaar om jou bij te staan bij vragen die je hebt. Vragen die vaker voorkomen of mij interessant lijken voor alle deelnemers neem ik op als Q&A video's.

Lifetime access tot de masterclass en bijbehorende downloads (slides) Én: als het product ge-update wordt, krijg jij automatisch toegang! 

€95,- ex BTW

Het afgelopen jaar volgden meer dan 400 ondernemers mijn masterclasses. Zij gaven ze gemiddeld een 9,6!

Betaal in 3 termijnen van €32 ex Btw

video Masterclass van 1,5 uur

Slides + Q&a's

Lifetime access + updates

Betaal in termijnen

Betaal in 1 keer
- €95 ex BTW

video masterclass van 1,5 uur 

Slides +  Q&A'S 

LIFETIME ACCESS + UPDATES

Betaal in 1 keer

Let's do this!

Selecteer de optie die voor jou werkt:

*Bij elke deelname aan een masterclass plant ik een boom (ter vergroening van de aarde) via mijn partner Trees for All. 

De training is gemaakt voor ambitieuze creatieve ondernemers die stories willen maken waarmee je echt een connectie maakt en waar je uiteindelijk de juiste volgers kunt omzetten in klanten. Om het simpel te zeggen: als jij hier moeite mee hebt, of het sowieso nog spannend of moeilijk vindt om stories te maken - én je vindt de manier waarop ik mijn stories maak en deel fijn - dan gaat de masterclass je zeker helpen.

Is de training geschikt voor mij?

Dit betreft een vooropgenomen masterclass. Wanneer je nu investeert krijg je dus direct toegang tot de video('s), die je vervolgens op je eigen tempo kunt bekijken. Je houdt lifetime access dus je kunt je tijd nemen ;-). 

Wanneer is de masterclass?

Zeker! Je kunt het bedrag in 1 keer betalen, of in 3 termijnen. Klik op de aanmeld button om jouw keuze te maken.

Kan ik in termijnen betalen?

Veel gestelde vragen

verzenden

Heb je vragen? Vul het formulier in en ik beantwoord ze voor je met liefde.

@raisazwart

Vragen? Stel ze gerust.