raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

300 Social media ideeën

Vind je het lastig om consistent waarde te leveren op social media? 

Je bent niet de enige. Veel ondernemers voelen de social media overwhelm en stoppen te veel tijd in social media zonder dat het voldoende oplevert. Maar... dat gaan we samen veranderen.

Lees dan meer

raisa zwart | education

good to know

meer dan 50%

van mijn klanten, leert mij kennen op social media.

1o minuten

kost het me gemiddeld om een waardevolle post te schrijven, en online te zetten

ontelbaar

veel uren stopte ik in het leren, onderzoeken en experimenteren rondom social media strategieën.

Het idee

Meer trouwe volgers te krijgen.

Ik maakte een lijst met 300 social media ideeën zodat jij, wanneer je maar wilt, inspiratie hebt voor waardevolle social media content. Dit alles met het idee dat jij daarmee de tijd die je spendeert op en rondom social media kunt verkleinen, maar de return on investment (het resultaat) kunt vergroten.

De lijst, en mijn uitleg daarbij gaat je helpen om:

Engagement op te roepen in de vorm van comments en privé berichten.

Jouw product of dienst nog sterker in de markt te zetten én: te verkopen!

De social media ideeën zijn opgebouwd volgens onderstaande strategie. Waardoor je niet langer 'zo maar' wat doet op social media. Maar écht strategisch kunt gaan delen. Met het resultaat dat je meer gaat verkopen. 

Je kunt ze gebruiken voor instagram, instagram stories, igtv, facebook, linkedin, tiktok, of welk ander platform je maar wilt. je zou de ideeën zelfs kunnen gebruiken om waardevolle blogs te schrijven voor jouw doelgroep. 

Wat krijg je precies

Lifetime access. Dus als het product ge-update wordt (en dat ben ik zeker van plan), krijg jij toegang tot alle extra content. 

Toegang tot een online omgeving met daarin 300 social media ideeën, verdeeld over verschillende doelen: zichtbaarheid, inspireren & informeren, gesprekken starten (engagement), leads verzamelen én verkopen. 

Bonus video's die je helpen om het meeste uit de ideeën te halen. Én die je gaan helpen om zelf nog meer content te verzinnen. Leer de skills en zorg zelf voor een onuitputtelijke bron aan inspiratie.

Een jaar lang(!): elke twee weken een mailtje met daarin social media tips, inspiratie en motivatie. Oftewel: een jaar lang accountability en extra kennis om social media écht succesvol te gaan inzetten voor jouw bedrijf.

Online support. Ik ben persoonlijk beschikbaar om jou bij te staan bij vragen die je hebt. 

nu voor €39,- incl. BTW

Wat anderen zeggen

Ik ben enthousiast! En heb heel erg veel zin om met de lijst aan de slag te gaan. Heel leuk ook dat je 2-wekelijks een mail stuurt met extra tips en kennis. Op die manier zal je mij blijven motiveren en stimuleren. Ook in periodes waarin ik het misschien een beetje laat hangen op social media.

- Karen Nachtergaele

Wauw Raisa! Wat fantastisch dit!
Er zit voor mij een enorme drempel op het schrijven van social media teksten, vooral omdat ik niet weet waar ik over moet schrijven.
Maar dit helpt me echt enorm! Dank je wel.

- Martine van der Linde

Wat ziet het er professioneel en prachtig uit. Ik vind het hele leuke vragen en starters die je ons meegeeft!

- Emmely Schipper

van €59,- nu voor €39,- incl. btw

direct toegang

verzenden

Heb je vragen? Vul het formulier in en ik beantwoord ze voor je met liefde.

@raisazwart

Vragen? Stel ze gerust.