raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Soms is alles dat je nodig hebt voor groei, een mooi besef moment of intense dankbaarheid....
de juiste vraag.

En dat is nu precies waar ik goed in ben. Het stellen van de juiste vragen. Om deze zomer zo veel mogelijk ondernemers te helpen hun creativiteit, gevoel van vrijheid én money mindset te boosten - creëerde ik deze summer journal waarmee jij elke dag een vraag of opdracht tot je beschikking hebt om over na te denken, en vanuit rust en inspiratie te werken aan persoonlijke en zakelijke groei.

vertel me meer

raisa zwart | education

Summer Journal:
50 prompts voor creatieve ondernemers

 Ik zie je al helemaal zitten op het strand, in de bergen of simpelweg in het comfort van je eigen huis - schrijvende vanuit inspiratie en rust. Vraag voor vraag worden er nieuwe doelen en dromen duidelijk, kom je erachter welke dingen jou tegenhouden in je groei, werk je aan je money mindset en je gevoel van vrijheid. En dat alles op jouw eigen tempo en manier.

De Summer Journal PDF helpt je aan de hand van vragen en opdrachten (ook wel journal prompts genoemd) om een moment van dankbaarheid, trots of reflectie toe te voegen aan jouw (zomer)dag. Je gedachtes aan de hand van de kun je uitwerken in jouw favoriete notitieboekje.

let's get serious

Introducing

De zomer is mijn favoriete seizoen

De zon, de zee, de zwoele zomeravonden, het is niet voor niks dat ik het hele jaar door de zon achterna reis ;-). Als ondernemer is dit het seizoen waarin ik de zaadjes oogst die ik de rest van het jaar zaai.
Een moment om nóg meer vrijheid te vinden in alles dat ik doe. Maar - en dit zal herkenbaar zijn - ik sta nooit stil. Juist als ik het rustiger aan doe komen de ideeën en vloeit de inspiratie. 

Met deze summer journal wil ik jou helpen om deze zomer jouw creativiteit, money mindset én vrijheid een flinke boost te geven. Ik nodig je uit om te reflecteren, om dankbaar en trots te zijn, en vanuit inspiratie te schrijven over van alles en nog wat. Ik wens je ontzettend veel plezier, quality time, bijzondere gesprekken en mooie besef momenten deze zomer en ik weet dat deze journal daarbij gaat helpen.

Summer lovin'

Wat krijg je?

PDF van 61 pagina's, direct te downloaden

50 journal prompts

enkele mails met reminders + inspiratie + best practices

Bestel jouw journal

Let's do this!

vanaf 9 euro incl. btw