Samen kunnen we er voor gaan zorgen dat er in Nederland nog veel meer waardering komt voor hetgeen dat we doen. Iets dat samenhangt met het creëeren van een gezondere markt voor fotografen die écht weten wat ze doen, die vol staan achter de diensten die ze leveren, zichzelf durven neer te zetten als expert, van hun eigen werk houden én de juiste prijzen ervoor durven te vragen. 

En die verandering, die begint bij jou. Op mijn site vind je blogs, freebies én een shop vol producten die jouw leven als fotograaf makkelijker en leuker gaan maken. Ik wil jou hiermee ondersteunen als fotograaf en zorgen dat je een sterk merk en bedrijf opbouwt. En met die gedachte wil ik dit platform steeds verder laten groeien.

Benieuwd wie ik ben voor je verder gaat?
Lees hier mijn verhaal.

community over competton

the why

Fotografie is belangrijk. Fotografen zijn belangrijk. Met onze passie, onze ogen en onze kunst leggen we een stuk van de geschiedenis vast. Voorzien we families van mega waardevolle beelden die generaties lang mee gaan, en helpen we bedrijven om hun producten en diensten beter te verkopen. WE ROCK. Maar eerlijk? Dat zie ik niet altijd terug in de mindset, werkwijze en prijzen van fotografen. Ik denk dat we samen nog véél meer kunnen bereiken, 

A rising tide lifts all the boats - John F. Kennedy

latest on 

Op het blog vind je artikelen over fotografie, ondernemerschap en mindset. Eens per maand komt er weer een waardevol artikel bij.

bekijk het BLOG

BROWSE THE

the blog

- Stopte ik met mijn rechtenstudie om mijn fotografie droom na te jagen.
- Werkte ik hard aan mijn skills rondom fotografie, ondernemerschap én mindset.
- Fotografeerde ik meer dan 100 bruiloften & vele shoots.
- Hielp ik al veel fotografen met het opzetten en doorontwikkelen van hun bedrijf, en deed ik dat met veel liefde.
- Werd ik officieel Fujifilm X-photographer.
- En sprak ik op meerdere podia over fotografie, met als persoonlijk hoogtepunt bij Way up North in Stockholm.

Zelf ben ik enorm hongerig om altijd te blijven leren, en geef ik die kennis enorm graag door aan anderen. Dat doe ik onder andere door middel van dit platform. 

In de afgelopen negen jaar:

Also, the shoot of just the two of us was really relaxed. It felt like having an extra friend at the wedding. We relive the day everytime we look through our wedding album. thanks so much!"
- marja & robert

"Professional, creative and just amazingly talented. We really couldn't have wished for a better photographer. 

READ MORE REVIEWS

words

KIND

She came to France to take our photos and we loved the results. Her artistic eye combined with photography skills resulted in true pieces of art and we will treasure these photos for many years to come. - Gilcelia Santos

"Raisa was an absolute delight to work with." 

READ MORE REVIEWS

words

KIND

as seen on

PUBLISHED

let's meet

Wil je weten wat mijn favoriete plek ter wereld is en waar je me 's nachts voor wakker kan maken? This is the place.

Become friends

shop

In mijn shop vind je digitale producten zoals zoals e-books. masterclasses, &cursussen die jou helpen te groeien als fotograaf.

Let's go!

Fusce orci purus, venenatis sed libero vitae, condimentum pellentesque odio. Aliquam semper semper justo.

the list