raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

freebie

Mini training

Mini training

starten met print on demand

Starten met Print on Demand

MEER INFO ➝

gratis challenge

Vergroot jouw expert status als ondernemer in 5 stappen.

Wil jij makkelijker klanten naar je toe trekken? Hogere prijzen kunnen vragen? Meer impact maken? Het vergroten van jouw expert status is the way to go. 

MEER INFO ➝

freebie

Leeslijst

Benieuwd wat mijn favoriete boeken zijn? Ik maakte een lijst met al mijn aanraders op het gebied van ondernemerschap, creativiteit en mindset!

BEKIJK DE LIJST ➝

PDF: 25 authentieke Story ideeën

Mis je inspiratie voor het maken van jouw Instagram stories? Met deze lijst aan ideeën kun je direct aan de slag met het maken van authentieke én effectieve stories.

Favorite Things

Hieronder vind je mijn adressenlijst met mijn favoriete tools en winkels. Ik hoop dat ze jou ook goed mogen helpen! 

Raisa's

ConvertKit

gebruik ik voor mijn e-mailmarketing. Ik heb veel systemen uitgeprobeerd maar dit vind ik de meest gebruiksvriendelijke + betrouwbare die ik ken.

Plug & Pay

 is het systeem dat ik gebruik voor mijn checkouts / betalingen. Het werkt fijn, en heeft allerlei tools voor conversie optimalisatie. 

ImagenAI

Dé edit oplossing voor fotografen. Laat je beelden (deels) editen door de AI, en bespaar zo ontzettend veel tijd

Podia

is een e-learning platform dat simpel in gebruik is, én er fijn uit ziet. Ik gebruik het platform voor mijn online cursussen en digitale downloads.

Kamera express

is mijn go-to plek voor al mijn camera apparatuur. Zowel online als offline een hele fijne winkel met persoonlijk advies!

Bol.com

Deze is natuurlijk niet nieuw, maar hoort wel in het lijstje. Ik bestel al mijn e-books bij Bol.com, die gemakkelijk syncen naar mijn KOBO e-reader. Werkt perfect! 

probeer 14 dagen
1500 edits gratis
probeer gratis
probeer
Shop
Shop

Creative Live

Op Creative Live volg ik regelmatig live & on demand internationala cursussen op het gebied van creativiteit. Hier heb ik echt al een hoop kennis opgedaan.

Bright pensioen

Bij Brightpensioen spaar ik als ZZP-er op een duurzame manier voor mijn pensioen. Ook heb ik er een beleggingsrekening.

Octoa

Een CRM systemen voor fotografen waarmee je een groot deel van je workflow kunt automatiseren. Ik ben fan! Via de button krijg je de eerste 6 maanden voor maar 1 euro per maand.

shop
Learn more
bekijk