VERGROOT JOUW EXPERT STATUS ALS ONDERNEMER IN 5 STAPPEN

gratis challenge

Wil jij makkelijker klanten naar je toe trekken? Hogere prijzen kunnen vragen? Meer impact maken? Het vergroten van jouw expert status is the way to go. 

Lees meer

leeslijst

Freebie

Benieuwd wat mijn favoriete boeken zijn? Ik maakte een lijst met al mijn aanraders op het gebied van ondernemerschap, creativiteit en mindset! 

 bekijk de lijst

Mijn favoriete
tools en winkels

Hieronder vind je mijn adressenlijst met mijn favoriete tools en winkels. Ik hoop dat ze jou ook goed mogen helpen! 

Convertkit gebruik ik voor mijn e-mailmarketing. Ik heb veel systemen uitgeprobeerd maar dit vind ik de meest gebruiksvriendelijke + betrouwbare die ik ken.

Probeer Convertkit

Plug & Pay is het systeem dat ik gebruik voor mijn checkouts / betalingen. Het werkt fijn, en heeft allerlei tools voor conversie optimalisatie. 

Probeer Plug & Pay gratis

Moneybird is perfect om facturen in te maken en de rest van je boekhouding in bij te houden. Ik kan absoluut niet meer zonder.

Probeer nu 120 dagen

Kamera express is mijn go-to plek voor al mijn camera apparatuur. Zowel online als offline een hele fijne winkel met persoonlijk advies!

Shop bij Kamera Express

Podia is een e-learning platform dat simpel in gebruik is, én er fijn uit ziet. Ik gebruik het platform voor mijn online cursussen en digitale downloads.

Probeer Podia nu 14 dagen

Deze is natuurlijk niet nieuw, maar hoort wel in het lijstje. Ik bestel al mijn e-books bij Bol.com, die gemakkelijk syncen naar mijn KOBO e-reader. Werkt perfect! 

Shop bij Bol.com

Op Creative Live volg ik regelmatig live & on demand internationala cursussen op het gebied van creativiteit. Hier heb ik echt al een hoop kennis opgedaan.

Ga naar Creative Live

Bij Brightpensioen spaar ik als ZZP-er op een duurzame manier voor mijn pensioen. Ook heb ik er een beleggingsrekening.

Lees meer over Brightpensioen