raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

freebie

Mini training

Mini training

starten met print on demand

Starten met Print on Demand

MEER INFO ➝

gratis challenge

Vergroot jouw expert status als ondernemer in 5 stappen.

Wil jij makkelijker klanten naar je toe trekken? Hogere prijzen kunnen vragen? Meer impact maken? Het vergroten van jouw expert status is the way to go. 

MEER INFO ➝

freebie

Leeslijst

Benieuwd wat mijn favoriete boeken zijn? Ik maakte een lijst met al mijn aanraders op het gebied van ondernemerschap, creativiteit en mindset!

BEKIJK DE LIJST ➝

Favorite Things

Hieronder vind je mijn adressenlijst met mijn favoriete tools en winkels. Ik hoop dat ze jou ook goed mogen helpen! 

Raisa's

ConvertKit

gebruik ik voor mijn e-mailmarketing. Ik heb veel systemen uitgeprobeerd maar dit vind ik de meest gebruiksvriendelijke + betrouwbare die ik ken.

Plug & Pay

 is het systeem dat ik gebruik voor mijn checkouts / betalingen. Het werkt fijn, en heeft allerlei tools voor conversie optimalisatie. 

ImagenAI

Dé edit oplossing voor fotografen. Laat je beelden (deels) editen door de AI, en bespaar zo ontzettend veel tijd

Podia

is een e-learning platform dat simpel in gebruik is, én er fijn uit ziet. Ik gebruik het platform voor mijn online cursussen en digitale downloads.

Kamera express

is mijn go-to plek voor al mijn camera apparatuur. Zowel online als offline een hele fijne winkel met persoonlijk advies!

Bol.com

Deze is natuurlijk niet nieuw, maar hoort wel in het lijstje. Ik bestel al mijn e-books bij Bol.com, die gemakkelijk syncen naar mijn KOBO e-reader. Werkt perfect! 

probeer 14 dagen
1500 edits gratis
probeer gratis
probeer
Shop
Shop

Deze pagina bevat affiliate links. Het kost jou uiteraard niets extra's om via mijn links te bestellen (soms levert het zelfs een extra korting of deal op).