raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Persoonlijk

Ons huis in Santa Teresa, Costa Rica

Ons huis in Costa Rica video's over ons huis in Santa Teresa
Ik ben Raisa,

Search

business coach voor creatieve ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap binnen hun bedrijf.

hey there

Minitraining Starten met Printen on Demand

meer info

Bekijk hier alle blogs over creativiteit

TOp categories

Bekijk hier al mijn persoonlijk blogs

Bekijk hier alle blogs over reizen

Bekijk hier alle blogs over ondernemen

13 jaar geleden verloor ik voor het eerst een stukje van mijn hart, aan het land Costa Rica. Na mijn middelbare school, bezocht ik het in mijn tussenjaar, als allereerste land buiten Europa. De natuur, de mensen, de avonturen; ze vormden me op een belangrijk moment in mijn leven.

In de jaren erna kwam ik dan ook terug. Eerst voor een rondreis samen met Erik. Jaren later om remote te werken. Het was in die jaren dat we ‘onze’ plek vonden in Costa Rica: surf community Santa Teresa in de provincie Puntarenas. In 2022 kochten we er een stuk grond, en in 2024 bouwden we er een huis. In de volgende video’s neem ik je mee in ons verhaal.

 

Ons huis in Costa Rica aflevering 1: dit is hoe het begon

We kochten een stuk grond in Santa Teresa Costa Rica! Waarom? Hoe? Wat zijn de plannen? Ik deel het met je in deze video, inclusief beeldmateriaal van het stuk land, en onze eerdere reizen door dit zo door ons geliefde land.

 

 

Ons huis in Costa Rica aflevering 2: de oplevering

In deze video neem ik je mee naar Santa Teresa om het eindresultaat te zien, deel ik behind the scenes beelden van onze trip en alle processen voorafgaand aan de oplevering.

 

Tijd voor een volledige housetour door Sol y Sombra: ons spiksplinternieuwe huis in Santa Teresa, Costa Rica.

 

 

PS: ons huis is vanaf nu te huren via Airbnb!

 

Sol y Sombra: Huis om te surfen, remote te werken en verblijven / vakantie te vieren in Santa Teresa Costa Rica Sol y Sombra: Huis om te surfen, remote te werken en verblijven / vakantie te vieren in Santa Teresa Costa Rica Sol y Sombra: Huis om te surfen, remote te werken en verblijven / vakantie te vieren in Santa Teresa Costa Rica Sol y Sombra: Huis om te surfen, remote te werken en verblijven / vakantie te vieren in Santa Teresa Costa Rica

Fotograaf. Ondernemer. Mentor. Introvert. Avonturier. surfer. 

Ik ben Raisa: mentor voor creatieve ondernemers die willen ondernemen & leven op hun eigen voorwaarden.

Mijn ondernemersreis begon toen ik mijn rechtenstudie vaarwel zei en me volledig stortte op mijn passie voor fotografie. Het veranderde alles. Ik groeide uit tot succesvol ondernemer in de trouwbranche, startte & verkocht een grote ondernemerscommunity, werd locatie-onafhankelijk en verloor mijn hart aan Costa Rica dat inmiddels officieel mijn 2e thuis is. 

Via online trainingen & coaching geef ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen
dertien jaar door om jou steeds meer vrijheid laten ervaren binnen je bedrijf en leven. 

Lees mijn verhaal

Strategisch Plannen

Leer beter plannen, werk je doelen strategisch uit tot actiestappen, werk productief en maak met jouw masterplan van 2024 een ongekend succes. 

Vertel me meer!  →

luister de 

Raisa Zwart Podcast

Fan van podcasts? Ik ook! Elke twee weken maak ik een nieuwe aflevering van de Raisa Zwart Podcast. Ik deel er mijn verhalen, ervaringen, kennis en stappenplannen.

Of lees verder op mijn

Blog

Hier deel ik kennis, ervaringen en inspiratie rondom ondernemerschap, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, remote werken en reizen. Enjoy! 

RAISA ZWART PODCAST
BLOG

Vergroot jouw expert status als ondernemer

gratis challenge

in 5 stappen