raisa zwart | education

Coaching & online leermiddelen voor creatieve ondernemers

contact

Ondernemen

De Mid-year crisis: wat is het? En hoe los je het op?

Ik ben Raisa,

Search

business coach voor creatieve ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap binnen hun bedrijf.

hey there

Minitraining Starten met Printen on Demand

meer info

Bekijk hier alle blogs over creativiteit

TOp categories

Bekijk hier al mijn persoonlijk blogs

Bekijk hier alle blogs over reizen

Bekijk hier alle blogs over ondernemen

Weet je de doelen nog die je begin dit jaar stelde? Heb je ze nog scherp? Werk je er actief naartoe?

En hoe voelt het op dit moment in jouw bedrijf? Ben je geïnspireerd? Ga je door een dipje? Of ben je misschien vooral aan het rennen en heb je al een tijdje niet bij dit alles stil gestaan?

Zelf merk ik qua motivatie een klein dipje. Ik leun een beetje achterover de afgelopen tijd. Iets waarvan ik van geniet, maar iets dat ik wel in de gaten moet houden om te zorgen dat ik mijn 2023 doelen behaal. Een mid-year crisis is misschien een te sterk woord – maar ik voel het zeker:

Het is 1 Juli. En dat betekent dat 50% van 2023 achter ons laten.

En: er is dus ook nog 50% over van dit jaar.

Het is een goed moment om even stil te staan, uit te zoomen, te voelen én te analyseren. Ik wil je bij deze herinneren aan je dromen, doelen en plannen. Aan dat ene project dat prioriteit zou moeten krijgen maar je al een tijdje vooruit schuift. Aan dat doel dat nog binnen handbereik ligt, mits je nu actie onderneemt. Aan je 2023 plan – waar je even naar moet kijken om te zien waar je staat.

Beloof je me dat je er een momentje voor neemt? Nú 30 minuten reflecteren kan zo maar eens een heel ander einde van 2023 betekenen. Misschien zorgt het ervoor dat je je omzetdoel wél, (of bijna) behaald. Dat je toch die droomklant binnenhaalt. Dat je je privé leven beter beschermd in Q3 en Q4. Dat je je prijzen verhoogd, je website eindelijk aanpast, de lancering plant die al zo lang op je lijstje staat, of eindelijk die online training afrond en met de skills die je er in leert een flink verschil maakt binnen je bedrijf en leven.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij dit alles? Ik heb een heel tof aanbod voor je:

Mijn training Strategisch Plannen helpt je om de leiding te pakken over je bedrijf. Om je niet langer te laten leven door de agenda’s van anderen, leert je beter plannen en strategisch nadenken zodat je op een dagelijkse basis toe gaat werken naar het bedrijf en leven van je dromen.

Als je in Juli investeert krijg je van mij een persoonlijke video cadeau, met uitgebreide feedback op jouw strategisch plan. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst ontvang ik jouw input, waarna ik een video voor je opneem met gepersonaliseerde ideeën, vragen en tips rondom jouw doel, droom, aanbod, of wat het dan ook is waar je mee aan de slag wilt. Deze video is t.w.v. 225 euro, maar krijg je er nu helemaal gratis bij. De werkelijke waarde (van het doorvoeren van de feedback) kan echter in de duizenden euro’s lopen.

Nogmaals: dit geldt alleen in Juli – en is een bijzondere, exclusieve kans om persoonlijke feedback te krijgen, zónder te hoeven investeren in een mentor sessie van minimaal 595 euro.

Wacht dus niet tot het einde van het jaar. Onderneem nu actie.

Ga aan de slag met Strategisch Plannen / lees meer over dit aanbod. 

En: geniet van je dag!

x

Raisa

Fotograaf. Ondernemer. Mentor. Introvert. Avonturier. surfer. 

Ik ben Raisa: mentor voor creatieve ondernemers die willen ondernemen & leven op hun eigen voorwaarden.

Mijn ondernemersreis begon toen ik mijn rechtenstudie vaarwel zei en me volledig stortte op mijn passie voor fotografie. Het veranderde alles. Ik groeide uit tot succesvol ondernemer in de trouwbranche, startte & verkocht een grote ondernemerscommunity, werd locatie-onafhankelijk en verloor mijn hart aan Costa Rica dat inmiddels officieel mijn 2e thuis is. 

Via online trainingen & coaching geef ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen
dertien jaar door om jou steeds meer vrijheid laten ervaren binnen je bedrijf en leven. 

Lees mijn verhaal

Strategisch Plannen

Leer beter plannen, werk je doelen strategisch uit tot actiestappen, werk productief en maak met jouw masterplan van 2024 een ongekend succes. 

Vertel me meer!  →

luister de 

Raisa Zwart Podcast

Fan van podcasts? Ik ook! Elke twee weken maak ik een nieuwe aflevering van de Raisa Zwart Podcast. Ik deel er mijn verhalen, ervaringen, kennis en stappenplannen.

Of lees verder op mijn

Blog

Hier deel ik kennis, ervaringen en inspiratie rondom ondernemerschap, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, remote werken en reizen. Enjoy! 

RAISA ZWART PODCAST
BLOG

Vergroot jouw expert status als ondernemer

gratis challenge

in 5 stappen